Apartamente ŠarićVir - Insule croate

preț de la LEI 1.064 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Două apartamente frumos decorate într-o zonă liniștită din Vir, cu multă verdeață, nu departe de centrul orașului. Apartamentele sunt situate la primul etaj al unei case de familie cu intrare separată, astfel încât oaspeții nu trebuie să folosească facilitățile comune cu oaspeții celuilalt apartament. Fiecare apartament are o terasă mare dotată cu masă, scaune, umbrelă și uscător de rufe. Parcarea este asigurata in curte, precum si posibilitatea folosirii unui gratar. Apartamentele sunt la 5 minute de mers pe jos de prima plajă Lučica, la zece minute de centrul orașului și plaja Jadro. În apropiere se află magazine bine aprovizionate, cafenele, restaurante și taverne, un loc de joacă pentru copii, un parc acvatic și numeroase plaje de la nisip până la pietriș și beton cu facilități însoțitoare. Avantajul locației noastre este că puteți merge până la plaja din partea de nord spre Velebit când bate vântul de sud și până la plaja din partea de sud când bate vântul și o puteți folosi în fiecare zi pentru înot. Casa este situată la capătul unui cul-de-sac fără prea mult trafic.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervare cu plata in avans in valoare de 70 euro in cont. Restul se achita la intrarea in apartament. Intrarea în apartament se face după ora 13.00. Plecare din apartament până la ora 10. Sosirea și plecarea la ore diferite este posibilă numai cu acordul prealabil.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Anularea unei rezervari in cazul unei situatii epidemiologice nefavorabile cu pana la 2 saptamani inainte de data planificata a sosirii cu rambursarea avansului. În caz de anulare cu 14 zile înainte de sosirea planificată, avansul nu este rambursabil.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 6 km
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 600 m
  • Gară: 26 km
  • Aeroport: 26 km
  • Port: 500 m
  • Activităţi sportive: 1 km
  • Parcul Național: 60 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Pretul include o bautura de bun venit si informatii de la gazda despre toate posibilitatile oferite de insula Vir pentru vacanta ta placuta. Pasionații de ciclism pot folosi numeroase piste de biciclete pe toată insula și mai departe până la Nin și Zadar. Puteți închiria biciclete pentru copii și adulți în cartier. În centrul orașului se organizează concerte gratuite, o mini discotecă și spectacole pentru copii. Clubul de scufundări menține o școală de scufundări. Zilnic sunt organizate excursii cu barca în jurul insulei Vir și către alte insule din zona Zadar. La o distanta de aproximativ 60 km, puteti vizita Parcul National Paklenica si Parcul Natural Lacul Vrana. Pentru petrecerea timpului liber puteți închiria quad-uri, bărci și nave. Insula Vir are peste 300 de zile însorite pe an și oferă o vacanță plăcută chiar și în pre-sezon.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Šarić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Žiar nad Hronom, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Iulie 2023
O vacanta placuta intr-un mediu linistit

Vă mulțumim pentru vacanța în apartamentul Šarić na Vire. Apartament curat si confortabil, ideal pentru relaxare. Gazdele sunt foarte primitoare și oameni drăguți. Vom fi foarte bucuroși să revenim la tine. Dorim mulți oaspeți mulțumiți.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Recunoaștere

Dragă familie Jančo, vă mulțumesc pentru cuvintele dumneavoastră amabile. Ați fost oaspeții noștri dragi și prietenoși și vom fi bucuroși să vă găzduim din nou. Salutări, Marija și Zdravko

Mičevec, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, August 2022
Laudă

Gazde minunate, dl. si doamna Šarić, orice recomandare, apartament curat si bine dotat, multumesc!!!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Mičevec, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, August 2022
Laudă

Oameni frumoși, toate laudele, curățenia apartamentului și dotarea excelentă, multe mulțumiri, dl. si doamna Saric!!! Recomandare pentru alți oaspeți.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Recunoaștere

Vă mulțumim pentru comentariile frumoase ale lui Ivan și ale familiei voastre drăguțe și politicoase. Ne bucurăm când oaspeții noștri sunt mulțumiți și încercăm să fim mereu gazde bune. Marija și Zdravko

Afișați toate recenziile
Marija Šarić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Iubesc oamenii și, cu sprijinul familiei mele, sunt întotdeauna gata să ajut oaspeții și să ofer cu amabilitate informațiile și ospitalitatea necesare. Vorbesc croată și germană și folosesc și engleza în corespondență

Apartamente Šarić listare a fost vizualizat de 47664 ori de la 20.02.2017.