Apartamente BanovićVir - Insule croate

Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Vir și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentele noastre confortabile cu două dormitoare și apartamente complet echipate sunt situate pe partea de sud a insulei în golful Prezida, cel mai frumos golf de pe insula Vir, la doar 50 m de mare și plajă. Plaja este cu pietriș și parțial beton, este împodobită cu un fund de mare superficial și nisipos și este o destinație preferată pentru familiile cu copii mici. Este extrem de interesant din cauza curenților marini calzi. Copacii, palmierii și băncile pentru odihnă sunt amenajate de-a lungul întregii coaste. O stațiune liniștită pentru familie vă oferă liniște și relaxare atunci când aveți cel mai mult nevoie. Sănătatea dumneavoastră este cea mai importantă pentru noi. De aceea am pus întotdeauna curățenia și siguranța pe primul loc, mai ales acum în momentul epidemiei Covid. Recenziile excelente ale oaspeților noștri ne obligă să menținem acest nivel de servicii. Că acest lucru este dovada certificatului de ședere sigură în Croația pe care l-am primit și care ne obligă în plus să vă protejăm sănătatea și siguranța. Stimați viitori noștri oaspeți, depinde de dvs. doar să vă relaxați și să vă bucurați și vă vom oferi o vacanță adaptată nevoilor dumneavoastră.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Prețul se referă la 1 noapte într-un apartament pentru maxim 6 persoane de la ora 14:00 în prima zi până la ora 10:00 în ultima zi de ședere sau prin acord în conformitate cu posibilitățile. Pentru a rezerva un apartament timp de zece nopți, vă oferim o noapte GRATUIT. Pentru rezervarea a două sau trei apartamente în aceeași perioadă timp de 10 nopți, vă oferim o reducere de 10%. Este posibil să prelungiți sejurul în conformitate cu dorințele oaspeților și cu disponibilitatea capacității. Prețul include taxa turistică pentru toate persoanele, loc de parcare, aer condiționat, WI FI gratuit și utilizarea lenjeriei de pat și a prosoapelor după cum este necesar și dorit. Pentru orice altceva aveți nevoie, vă stăm la dispoziție pentru a vă face vacanța de neuitat. Bine ati venit !
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Pentru a confirma rezervarea, este necesar să plătim 30% din suma totală în contul nostru. Dacă din cauza epidemiei Covid 19, granițele sunt închise și oaspetele nu poate veni, plata în avans este returnată integral sau transferată în anul următor.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 3 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 3 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 3 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 500 m
  • Staţie de autobuz: 3 km
  • Aeroport: 25 km
  • Port: 5 km
  • Disco club: 3 km
  • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Pe coasta indentată a insulei există numeroase golfuri și plaje unde vă puteți relaxa sau vă puteți bucura de o vacanță activă surfând, scufundări, schi nautic, recreere pe plajă sau alte sporturi acvatice sau ciclism, drumeții pe Velebit ... Voi școli de înot, scufundări și schi nautic. Numeroase cluburi, cafenele și restaurante vă permit să vă distrați și să vă bucurați de oferta gastronomică. Concertele cântăreților celebri se țin aproape în fiecare sâmbătă. În apropiere se află orașul Nin cunoscut pentru sărurile sale, muzeul sării, plaja Queen's și noroiul vindecător, precum și Zaton, cu numeroasele sale facilități de pe plajă. Orașul Zadar, perla Mării Adriatice, cunoscută pentru obiectivele sale culturale și istorice, se află la doar 20 de minute de mers cu mașina. Parcurile naționale: Paklenica, Kornati, Lacurile Plitvice, Parcul Național Krka, Parcul Natural Brijuni și Lacul Vrana sunt la doar 1-2 ore de mers cu mașina de Vir. Posibilitățile sunt variate și depinde de dvs. cum profitați de ele.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Banović
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 19 opinii
Bystřice, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Banović, Iulie 2021
Vacanta frumoasa !!!!

Sunt de acord, apartamente frumoase, parfumate, spațioase. Terasă mare. Marea din apropiere, superficială și frumos caldă. Restaurant, bancomat în apropiere. Mic magazin și panificație de aproximativ 600m. Orașul merge la aproximativ 3 km. O mașină cu fructe și legume merge pe stradă. Proprietarii foarte drăguți, dispuși să ajute și să consilieze, cu siguranță ne vom întoarce.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Križevci, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Banović, Iulie 2021
Vacanta perfecta!

După ce am stat în apartamentul Banović suntem pur și simplu încântați ..... Apartamentul este spațios, curat, cu toate lucrurile necesare .... Stradă liniștită, plajă frumoasă în apropiere .... Proprietarii apartamentului sunt amabili, aveți grijă de oaspeții lor .... Vacanță pur și simplu perfectă ... Vă recomandăm tuturor și abia așteptăm să reveniți !!!!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Djrm, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Banović, Iulie 2021
Perfecțiune absolută

Anul acesta am fost cazați în apartamentul Banović și o bijuterie completă pentru noi. Cazare curată și parfumată. Apartament mare, cu o terasă frumoasă. Aproape de mare, plajă frumoasă. O parte liniștită a locului în care am locuit. Brutărie, magazin și restaurant în imediata apropiere. Nu este nimic de reproșat. Cu siguranță ne vom întoarce în curând. Vă recomand cu adevărat!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Željka Banović Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Banović listare a fost vizualizat de 57099 ori de la 26.05.2015.