Apartament LolaVir - Insule croate

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Vir și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentul este recent renovat și are aer condiționat. Se compune din 2 dormitoare, o baie și o bucătărie mare cu o cameră de zi. În bucătărie există un frigider cu congelator, un cuptor cu microunde și un ceainic cu balamale. Apartamentul este situat în partea de sud a insulei Vira, care este considerabil mai bună în ceea ce privește condițiile climatice din nord. Insula este conectată printr-un pod care nu este încărcat. Marea extrem de limpede, plaja este de prundis și beton cu o intrare ușoară la mare, potrivită pentru copii mici. Facilitatea este la câteva minute de mers pe jos de plajă. Apartamentul are o terasă mare cu copertină, parcare și facilități de grătar.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Sosire în zilele de sâmbătă sau alte zile lucrătoare la rezervare, după ora 12h. Plecări de sâmbătă (sau alte zile) până la ora 9:00. Durata șederii este de cel puțin 7 zile. Posibilitatea de cazare pentru persoana a 5-a și a 6-a - se adaugă 10 euro pe persoană. În momentul rezervării, este necesar să plătiți un avans de 100 de euro pentru confirmarea rezervării, iar restul la sosire. Taxa de ședere nu este inclusă în preț.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Farmacie: 1 km
  • Disco club: 1 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Umbrelă de plajă, 2 locuri de parcare, grătar, posibilitatea de a închiria biciclete. Consiliul turistic oferă numeroase excursii la parcurile naționale din apropierea orașului Krka, Kornati și multe alte excursii atractive. Orașul Zadar este la numai 20 de kilometri distanță. În stradă există restaurant - pizzerie, patiserie, magazine și cafenele.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Lola
Vladimira Fumić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Am 38 de ani și lucrez ca profesor. Eu locuiesc cu sotul meu si fetita Lola, care este de 4 ani. Așteptăm cu nerăbdare să fiecare nou prieten și încercăm să intre în apartamentul nostru simt ca acasă. Bine ai venit!

Apartament Lola listare a fost vizualizat de 25124 ori de la 04.06.2014.