Apartamente PtičekVir - Insule croate

preț de la LEI 1.730 pe noapte
Descriere detaliata

Există trei apartamente mobilate în casa de weekend de pe insulă din centrul orașului Vir. Insula Vir este o insulă liniștită cu culori frumoase și cu mirosuri de Dalmație. Are o coastă principală cu pietriș, o plajă care devine nisipoasă la intrarea în mare. Din acest motiv, este o alegere preferată a părinților cu copii deoarece este o mare de mică adâncime care se adâncește după 100 de metri. Vizitatorii au un loc de parcare garantat în curtea casei și pot face orice cumpărături, la restaurant, la plajă sau în centru pe jos fără să pornească mașina. Apa de la robinet este potabilă. Toate facilitățile de bază se află pe o rază de 500 de metri, inclusiv restaurante, brutărie, promenadă pe plajă și pe plajă, bancomat, magazine, farmacii, divertisment nocturn. Animalele de companie nu se acceptă. Pentru toate informațiile și ajutor, nu ezitați să ne contactați, pentru că cineva va fi mereu în casă pe perioada închirierii. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ora ideală pentru sosirea oaspeților este între orele 14:00 și 15:00. Check-out este între orele 09:00-10:00. Desigur, acordurile sunt posibile dacă există predispoziții pentru a realiza același lucru. Taxa de ședere per oaspete NU se percepe suplimentar.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Dragi oaspeți, sunteți bineveniți în gospodăria noastră chiar și în aceste circumstanțe neobișnuite. Vă rugăm să călătoriți cu conștiință. Ne-am adaptat politica de anulare la situație și puteți anula cu 10 zile înainte de data de sosire rezervată cu o rambursare de 100% a avansului. Dacă anulați programarea în termen de 10 zile de la sosire, avansul NU este returnat oaspetelui.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 20 m
  • Alimentara: 40 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 1 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
La sosire, proprietarul va trece prin apartamentul inchiriat cu oaspete. De asemenea, dacă este necesar, proprietarul se poate plimba prin centrul orașului Vir și poate prezenta oaspete oferta și insula. Ne oferim ajutor în orice fel.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ptiček
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Drago Ptiček Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Dragi vizitatori ai apartamentului. hr, familia Ptiček deține o casă în Adriatica centrală situată pe insula Vir. Sunt disponibil pentru întrebări și întrebări și nu ezitați să ne contactați și vom face tot posibilul să vă oferim și să vă prezentăm facilitățile de cazare în detaliu. Buna ziua :-)

Apartamente Ptiček listare a fost vizualizat de 55964 ori de la 17.02.2015.