Apartamente MirjaVis - Insule croate

preț de la LEI 1.213 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Unitatea de cazare este situata pe malul marii (50m); este format din doua apartamente: A4 si A2+1, si o casa separata: A4+1 (5m de la mare). Suprafața interioară a apartamentului A4 = 47m2 (două dormitoare) și A2+1 = 44m2 (un dormitor separat + pat pliant 160x200cm în living). Apartamentele au intrări separate, terase împrejmuite și acoperite de 18m2 fiecare (cu vedere la mare și două șezlonguri), și grădini private de aproximativ 45m2 lângă fiecare apartament. Casa separata (A4+1) are o suprafata interioara de 50m2, cu o terasa de 60m2, o gradina de 140m2, un dus exterior si un gratar. Fiecare unitate de cazare este dotată cu: aer condiționat, internet Wi-Fi nelimitat, TV LCD și două șezlonguri. Cazările sunt situate în partea de sud a insulei Vis, unde marea este cea mai caldă; Vis este insula cu cele mai multe zile însorite din Marea Adriatică. În apropierea unității de cazare se află și plaje/goluri renumite: Srebrena, plaja Dimond/Tepluš (mare caldă), Zaglav și o coastă lungă și stâncoasă în mare deschisă (nudism/Bili bok-osama).

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru rezervarea unei programari este necesara plata unui avans de aproximativ 35% din pretul total, iar restul se achita in ziua sosirii la cazare. Sosirea la cazare este de la ora 13:55, iar plecarea este până la ora 9:30. Pretul Apartament A4 este pentru: 2 adulti (si doi copii). Prețul pentru Apartament A2+1 este pentru până la 2 adulți (și un copil). Pentru o casa separata (4+1), pretul cazarii este pentru pana la 4 persoane, iar pentru a cincea persoana se percepe 20 Euro/noapte, in functie de perioada! Curățenia finală (apartamente) se taxează cu 49 de euro (o singură dată), iar casele 99 de euro (o singură dată). Curatenia pentru caine este contra cost!
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 20 m
  • Alimentara: 1.5 km
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 10 km
  • Farmacie: 10 km
  • Banca: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 10 km
  • Staţie de gaz: 10 km
  • Gară: 50 km
  • Aeroport: 50 km
  • Port: 50 m
  • Disco club: 300 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Proprietarul nu deranjează oaspeții, dar vă stă la dispoziție/ajutor, 24 de ore din 24!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mirja
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Split, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2023
Kuća u Milni vara 2023

Ne-am distrat foarte bine! Casa este la doar câțiva pași de o mică plajă și la 5 minute de mers pe jos de plaja publică. Vine echipat cu tot ce ai nevoie pentru o ședere mai lungă și ne-a plăcut foarte mult grătarul din piatră. Zenon a fost de mare ajutor cu orice am fi avut nevoie, chiar ne-a ajutat să ne cărăm bagajele când am venit prima dată acolo! Cu siguranță vom reveni și anul viitor!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Bystřice, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2023
Rukavac - Vis

Am vizitat Croația după vreo 8 ani, înainte de aia Italia și Grecia. Nu am vrut deloc să merg acolo, pentru că am multe amintiri neplăcute și intense legate de vacanțele în Croația. Dar am mers pe ea pentru că insula și plajele ei sunt pur și simplu TOP. Intrarea noastră în această cazare a început destul de necinstit. La 10 minute de la sosire, sotul meu a reusit sa sparga 4 pilsner in zona de parcare (ce pacat). Proprietarul s-a comportat absolut perfect, pentru care ii multumesc foarte mult! Cu zâmbetul pe buze, ne-a ajutat să colectăm dezastrul, iar hainele vărsate (și care erau) ne-au fost spălate, călcate și livrate de adorabila doamnă Pavić. Multe multumiri! Apartamentul a fost curat, ordonat, spatios, dotat cu aer conditionat functional si Wi-Fi. Pentru prima dată în viața noastră, am experimentat că proprietarul ne-a adus o sticlă de lichior de smochine excelent, tot era smochine uscate, yum. Apartamentul nu a fost supraîncălzit, deoarece o parte a proprietății este înglobată în teren. Balconul a fost fenomenal, aproape că nu strălucește soare pe el, așa că poți sta acolo toată ziua și priveliștea este pur și simplu divină!!! Dimineata am mers sa sarim pe debarcader (cam 3 minute pe jos), plaja la 5 minute pe jos. Grozav. Marea este curata, sunt baruri pe plaje, preturile sunt acceptabile. În fiecare dimineață, o mașină cu produse de patiserie, legume și fructe trece prin sat - anunțul se aude de departe. Misto! Singurul dezavantaj pe care l-am observat a fost lipsa plaselor de tantari pentru geamuri, desi aveam "anti-tantari" in curent si ne-au stropit cu repellente, monstrii tot ne-au mancat. Localnicii de pe insulă sunt incredibil de primitori, amabili, de ajutor și primitori. Ei salută turiștii, zâmbesc, despre care nu știu prea multe în vacanță. Ne-am simțit în general în siguranță pe insulă, ceea ce am lăsat acolo unde l-am găsit chiar și în 5 ore, de multe ori am făcut snorkeling mult timp. Pentru mine, Vis este singurul loc din Croația în care ne-ar plăcea să revenim și cu siguranță vom folosi această cazare.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Postojna, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2022
Excelent

Apartament frumos și confortabil cu o vedere frumoasă la mare. Rukavac este un sat linistit, la cateva minute de mers pe jos de doua plaje frumoase. Iti recomandam!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Zenon Pavić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Slovenă,
Apartamente Mirja listare a fost vizualizat de 21627 ori de la 02.05.2017.