Apartament JasenkaPag Povljana - Insule croate

preț de la LEI 989 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Pag Povljana și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartament Tara este situat chiar lângă Centrul de Sănătate într-o stradă liniștită, ideală pentru o vacanță cu copii. Apartament frumos nou construit, cu vedere la mare și munte Velebit. în curte există o mare minunată piscină și grătar. Apartamentul este format din două dormitoare, o baie cu duș, o bucătărie cu o sufragerie și un living care se deschide pe o terasă mare cu vedere la mare. Apartamentul este nou și dotat cu toate aparatele electrocasnice. Fiecare cameră poate, de asemenea, să aibă un pat după cum este necesar. apartament are aer condiționat, wi-taxă. În curte există o piscină, un grătar și un loc de parcare. Povljana are o plajă frumoasă cu pietriș, nisip și beton, cu terenuri de tenis. De-a lungul plajei se întinde promenada lui Verdijan. Plajele sunt baruri și restaurante. Locul are un Centru de Sănătate, mai multe supermarketuri, o farmacie, un noroi vindecător, un oficiu postal bisericesc, numeroase cafenele și restaurante. La câțiva kilometri se află parcurile naționale din Starigrad Paklenica și Canyon Zrmanja. Insula Pag are multe facilități și plaja Zrće.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata: la rezervarea a 20% din avans la RN actual sau la sosirea la acord, iar restul în ziua plecării. ora de sosire 13 ore pentru plecare 10 ore sau cu acordul
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 100 m
  • Farmacie: 200 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Activităţi sportive: 400 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Conținutul suplimentar al apartamentului este o piscină frumoasă cu iluminat de noapte și dușuri în curte. În curte există un grătar și o parcare. Un cadou de bun venit și o băutură rece sunt incluse în preț.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Jasenka
Jasenka Prepolec Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este Jasenka Prepolec. M-am născut în Zagreb, unde am crescut, am absolvit și acum locuiesc în Zagreb. Sunt un economist dipolist retras. Vorbesc germana si vorbesc engleza. În orașul Povljana am închiriat apartamente ca sursă suplimentară de venituri. Am o familie mare. Îmi place să mă asociez cu oamenii și voi fi mereu la dispoziția oaspetelui. Ne vedem.

Apartament Jasenka listare a fost vizualizat de 17304 ori de la 22.06.2019.