Casa de vacanta BeliStarigrad Paklenica - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Foarte bine 4/5
Descriere detaliata

Casa de vacanță Beli este situată în partea rivierei Starigrad Paklenica - Tribanj, Običaj 33. Se află la 15 minute de mers cu mașina de Starigrad și Parcul Național Paklenica, un renumit fenomen natural și centru de alpinism. Va punem la dispozitie 2 apartamente cu doua camere utilate modern de 65 m2. Apartamentele sunt dotate cu aer condiționat, au Wi-Fi, TV prin satelit, terase mari cu vedere frumoasă la mare și la insula Pag. Casa are o curte mare imprejmuita cu gratar si parcare pazita pentru masinile tale. Există o plajă de beton în golful la 20 m de casă. În Tribnje și împrejurimile sale există magazine bine aprovizionate, plaje mai mici și restaurante care oferă grătar și pește, precum și o ofertă diversă în Starigrad, la aproximativ 10 minute cu mașina de casă. Casa are intimitate si liniste, deoarece este situata singura intr-un golf intr-un mediu natural autohton, este ideala pentru o vacanta in familie. Apartamentele sunt separate, au fiecare intrare proprie in spatiul de locuit!!!! .

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata in avans pentru rezervare este de 20% din pretul total al amenajarii, plata in contul de tranzactie IBAN al proprietarului obiectului Restul se plateste in numerar in ziua sosirii, sau in cont inainte de sosirea in apartament. Toate taxele sunt incluse in pretul apartamentului. Ora de intrare in apartament este de la ora 14:00, iar ora de iesire din apartament este pana la ora 10:00. Pretul de persoana in plus (4+) este de 10 euro. Nu acceptam animale de companie.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
În cazul în care oaspetele nu poate sosi din cauza unei boli sau a altor circumstanțe extraordinare, vom rambursa 50% din avansul.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 13 km
  • Alimentara: 2 km
  • Restaurant: 600 m
  • Doctor: 13 km
  • Farmacie: 13 km
  • Banca: 13 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 14 km
  • Staţie de autobuz: 13 km
  • Aeroport: 400 km
  • Port: 40 km
  • Activităţi sportive: 2 km
  • Disco club: 13 km
  • Parcul Național: 13 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Pe lângă băutura obligatorie de bun venit, vom face tot posibilul să vă facem șederea în casa noastră și în împrejurimi cât mai plăcută și plăcută.În apropiere sunt două plaje unde puteți închiria o barcă. Atracții turistice: vizitați fenomenul natural Parcul Național Paklenica din Starigrad, Mirila pe Ljubotić, vizitați Parcul Național Krka din Skradin, vizitați Parcul Național Kornati cu barca turistică din Zadar, vizitați regiunea montană Baška Oštarija pe Velebit, vizitați Parcul Național Lacurile Plitvice. ..
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Beli
Comentarii
Foarte bine 4/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
, Polonia
Foarte bine (4/5) A rămas în Casa de vacanta Beli, Ianuarie 1970
Super!

Am petrecut patru zile în Beli. Se pune pe margine departe de oraș. dreapta calm și liniștit, lângă mare. Proprietari foarte cool (salutări pentru Darko, Ana, Barbara si doamna mama). Dacă cineva caută liniște să se relaxeze este aici sigur că va place.

Recomandat pentru : Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
dragă

Vă mulțumim pentru revizuire frumos, Maciej. Sper că aveți un moment bun și restul vacanței sale. Salutări de la întreaga familie, mai ales tati.Nadam că vom vedea alți ani, oameni ca tine sunt întotdeauna binevenite în casa noastră.

Nikola Vukić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

CASĂ DE VACANȚĂ FAMILIE. Proprietarul Nikola Vukić. Persoane de contact: sotia Mirjana +385 98 192 7578. Fiica Ana + 385 98 137 42 44 - Limba engleza, comunicare si primire turisti. Vă rugăm să comunicați prin e-mail, sms Vă dorim un sejur plăcut

Casa de vacanta Beli listare a fost vizualizat de 36345 ori de la 06.03.2016.