Apartamente LiliPag Povljana - Insule croate

preț de la LEI 1.114 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Pag Povljana și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamentele "Lili" se află în centrul orașului Povljana, într-o zonă liniștită a orașului, pe stradă fără trafic și mulțime. Există o scurtă plimbare la centrul orașului. Există: un magazin, un bancomat, un restaurant, cinci cafenele, o brutărie, o piață de pește, o cofetărie, un fast-food, un chioșc, o stație de autobuz și toate facilitățile de divertisment. În doar câteva minute de mers pe jos se află o farmacie, un oficiu poștal, un centru de sănătate. Există, de asemenea, birou de schimb valutar, birou de turism și celălalt. Povljana este abundentă cu plaje frumoase (nisip, pietriș, beton), cu facilități de însoțire la malul mării (restaurante, cafenele), parc acvatic, bărci cu pedale, șezlonguri, șezlonguri și masaje. Există, de asemenea, numeroase plaje sălbatice și plajă nudistă și plajă pentru câini. O vacanță plăcută pe una dintre plaje este asigurată și de pădurile de pini spațioase cu parc acvatic și nămol medicinal. Toate plajele au un spațiu mare de parcare, care nu este plătit. Există o promenadă largă pe străzi, unde vin mulți turisti. Pasajul era iluminat în noapte și băncile erau așezate. Există terenuri de tenis, terenuri de fotbal, trasee de biciclete, trambuline, parcuri de distracții și alte facilități de divertisment pentru copiii mai mici. Am inchiriat apartamente pentru pana la 4 persoane. O cameră este un dormitor cu două paturi (pat dublu). Cealaltă cameră are un pat de saltea și o canapea extensibilă și există o sală de mese cu un televizor LCD. Pentru o ședere plăcută, toate apartamentele au un balcon și unul are o terasă mare. Avem un spațiu foarte mare de parcare și capacitatea de a parca vehiculul într-o curte închisă. Locul este ideal pentru o vacanță de familie liniștită. În partea de nord a casei există o frumoasă priveliște a Velebitului, de unde ajunge un aer de munte plăcut, iar partea de sud a orașului este v

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Puteți plăti contul nostru de giro în valută străină dacă veniți din străinătate sau într-un cont curent dacă sunteți oaspete din Croația. Nu acceptăm plăți prin card. Plata în avans este plătibilă în cel puțin 3-4 nopți (în funcție de numărul total de nopți). Intrarea la apartament este nu mai târziu de 13 ore (adesea înainte) și părăsește apartamentul nu mai târziu de ora 10 dimineața.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 90 m
  • Alimentara: 90 m
  • Restaurant: 80 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de autobuz: 80 m
  • Activităţi sportive: 300 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Lili
Helena Lozančić Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Timp de 30 de ani am inchiriat cu succes apartamente in Povljana pe insula Pag. Mulți oaspeți și-au petrecut vacanța în comentariile și comentariile noastre pe pagina noastră de facebook \ Apartments Povljana Pag \ puteți vedea că sunt mulțumiți de cazare și de serviciile noastre. Întotdeauna am fost primul oaspete care a fost mulțumit.

Apartamente Lili listare a fost vizualizat de 11225 ori de la 01.06.2019.