Apartamente Nedić Vir - Insule croate

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Vir și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartamente spațioase și complet echipate pe partea liniștită, estică a insulei Vir, situată la numai 30 de metri de plaja cu pietriș. Fiecare dintre cele 3 apartamente are o suprafață de 70 de metri pătrați și poate găzdui până la 5 persoane. Apartamentele au două dormitoare, un living mare, o bucătărie complet utilată și terase cu vedere la mare. O alegere ideală pentru familiile cu copii sau cuplurile mai tinere. Există, de asemenea, un grătar în curte, iar fiecare apartament are propriul loc de parcare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Timpul ideal de sosire este după ora 14. Timpul ideal de plecare este 10:00. Prețul include Wi-Fi, aer condiționat, parcare și taxe turistice. Nicio taxă suplimentară. Pentru rezervarea apartamentului este necesar un depozit de 100 euro
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 40 m
  • Plajă: 30 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de autobuz: 1.5 km
  • Port: 2 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Oferim parcare gratuită, Wi-Fi, aer condiționat, TV prin satelit, grătar comun. Taxă de stațiune inclusă în preț. Oferim două șezlonguri gratuite pe fiecare apartament.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Nedić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Marki, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2020
rece

Loc fantastic. Foarte de ajutor, gazdele drăguțe. O mulțime de spațiu în apartament. Apartamentul este bine păstrat, curat și foarte bine echipat. Prosoape, șezlonguri, umbrele de soare, grătar. Locație foarte avantajoasă, liniștită și liniștită și aproape de toate în același timp. Foarte aproape de o frumoasă vedere la plajă și munte. Un sejur foarte plăcut. Loc de parcare sub proprietate. As recomanda cu mare drag.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Marki, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2020
Vacanță fantastică!

Apartamente excelente, foarte îngrijite și bine echipate. Proprietarii sunt foarte amabili, ospitalieri și de ajutor. Sezlonguri si o umbrela de plaja disponibile. Pe o parte a apartamentului există o terasă, iar pe cealaltă balcon (vă alegeți singuri sau cafeaua de dimineață la soare sau la umbră), ambele cu o vedere frumoasă la mare și munți. Zona este aproape de orice: magazin, restaurant, brutărie și înghețată. Gratar disponibil. Suntem foarte fericiți de vacanță. As recomanda!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Warszawa, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Nedić , Iulie 2019
Vacanta minunata!

Apartamentul este curat, spațios și bine echipat. Proprietar foarte drăguț, primitor. Răspunde rapid la contact. Vederea poate fi atât de pe terasa mare, cât și de la balcon. Locație excelentă, vedere frumoasă despre poate și munți. În apropiere de plajă cu mici pietricele, posibilitatea de a acoperi o barcă / ponton. Zona linistita, 300m pana la magazin, brutarie, restaurant. În 2020 vom fi invitați pentru Dario pentru a patra oară. Recomand cu mare drag.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Dario Nedić Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Închiriem apartamente familiale din 2015. Îmi place organizarea, transparența și întotdeauna răspund prompt.

Apartamente Nedić listare a fost vizualizat de 20778 ori de la 19.02.2019.