Apartamente RužaSabunike - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Sabunike și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Casă separată, împărțită în 3 apartamente studio, înconjurat de verdeață într-o așezare turistică liniștită Sabunike. Apartamentele compacte și echipate sunt potrivite pentru familii, părinți cu copii mici și toți iubitorii de natură și turiștii de la mare. Cele două suite de la parter sunt conectate la terasă, care va fi alegerea perfectă pentru două familii care doresc să se bucure de vacanța la malul mării împreună. Casa este situată la mai puțin de 5 minute de mers pe jos de mare și de centrul localității, astfel încât puteți ajunge la plajă, la magazine, restaurante și cafenele fără o mașină, la doar o scurtă plimbare. Casa include o curte spațioasă și o zonă verde în fața casei, care reprezintă un loc de joacă în aer liber. Fiecare apartament are o terasă acoperită, cu o vedere deschisă asupra naturii înconjurătoare și a mării, unde vă veți bucura de briza mării chiar de mulțime. În fața casei există o parcare gratuită pentru oaspeți.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Datorită pregătirii apartamentelor pentru vacanța dvs., timpul ideal de sosire este între 14 și 18 ore. Pentru a pregăti un apartament la timp pentru următorii oaspeți, același lucru ar trebui să plece până la 10 ore. Pentru rezervarea la timp a aprtamanului în termenul dorit, vă rugăm să ne contactați la timp. Pentru a rezerva timpul dorit, trebuie să plătiți un avans de 100 de euro, în timp ce restul sumei va fi plătit la sosirea în apartament.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 1 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 1.5 km
  • Staţie de autobuz: 6 km
  • Gară: 18 km
  • Aeroport: 30 km
  • Disco club: 6 km
  • Parcul Național: 27 km
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Extra oferta
Grădina spațioasă a proprietății are un grătar și o grădină acoperită în aer liber unde vă puteți relaxa și bucurați-vă de specialitățile de grătar în aer liber.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ruža
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Vestec, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 1997
Apartamente Růža

Bună ziua, am fost aici cu mult timp în urmă, ca un copil cu părinții mei. Era în 1997-începutul lunii iulie. Aveam 6 ani. Acum anul acesta, după 23 de ani, am fost aici în Sabunike să văd. Nu am crezut cu ochii mei că Apartmani Růža sunt Îmi amintesc încă din copilărie că locuiam într-un apartament la etaj, lângă scări, sub noi locuiam o gospodină cu nepoata ei. frumos și aș recomanda asta altora :)

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumiri

O zi buna, Îți mulțumesc pentru cuvintele amabile. Ne bucurăm că ne-a plăcut și că aveți amintiri frumoase din copilărie. Bine ați venit din nou la Sabunike. Călduros, Apartamente Ruža

Iva Kožić Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Cehă,
Apartamente Ruža listare a fost vizualizat de 29455 ori de la 23.06.2019.