Apartamente SunčaniVir - Insule croate

preț de la LEI 989 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Vir și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Dragi oaspeți, bine ați venit pe pagina Sunčani Vir. Vă oferim un apartament complet renovat și echipat pentru până la 6 persoane (4 2). Se compune din două dormitoare principale (fiecare cu un pat dublu), o bucătărie cu o sufragerie, urmată de un living cu TV și o canapea extensibilă și o baie. Bucătăria include un cuptor încorporat, o sobă (2 gaze, 2 electrice), o chiuvetă, un frigider cu congelator, un vas de gătit complet și un ceainic. Există un duș în baie, în timp ce în curte există un duș suplimentar în aer liber. Sunt disponibile lenjerie curată, uscător de păr, fier și grătar în aer liber, iar apartamentul în sine are o terasă mare acoperită. Apartamentul se află într-o locație extrem de convenabilă, situată pe o stradă liniștită și aproape de pădurea de pini. Plaja și centrul insulei Vira vă oferă doar câteva minute de plimbări ușoare. Este de remarcat că vă aflați în apropierea apartamentelor ambulanței, biroului de turism, pieței, pieței de pește, farmacie, oficiu poștal, biserică, magazine de suveniruri și alte facilități.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervare în avans de 40% din suma totală a rezervării. Restul se plătește la sosirea în apartament. Sosirea în apartament după ora 13.00 și ieșirea din apartament până la ora 09.00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 600 m
  • Plajă: 600 m
  • Centru: 600 m
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 600 m
  • Doctor: 800 m
  • Farmacie: 1 km
  • Oficiu poştal: 1.2 km
  • Staţie de gaz: 6 km
  • Staţie de autobuz: 1.6 km
  • Disco club: 700 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Utilizarea gratuită a bicicletelor.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Sunčani
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Osijek, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Sunčani, Octombrie 2018
Ne întoarcem la tine

Toate recomandările pentru un apartament minunat și gazde minunate. Aveți grijă de oaspeți ca o picătură de apă în palmă. Foarte drag și nu am ratat nimic. Apartament în casă familială înconjurat de pace. Nici un zgomot. O vacanță plăcută. Totul este foarte aproape. Am folosit bicicletele care ne erau disponibile. Aveți recomandările noastre. Bună ziua tuturor.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Marica-Marijana Ivičinec Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată,
Apartamente Sunčani listare a fost vizualizat de 9226 ori de la 07.08.2018.