Apartamente D & KVodice - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 866 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Vodice și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Apartamentele noastre sunt situate în centrul orașului, la o plimbare de 3 minute de centrul orașului și 7-8 minute de mers pe jos de plaja. Foarte frumos apartamente cu aer condiționat mobilate sunt situate într-o casă familială în centrul orașului. Apartamente pot găzdui 4-6 persoane, fiecare apartament are un loc de parcare, precum și posibila utilizare a gratar (in avans), în curte. Imediata vecinătate a centrului orașului vechi și apropierea de multe magazine (supermarket la parter) exclude utilizarea mașinilor în mulțimile de vară. Așteaptă cu nerăbdare să gazdele cu o băutură de bun venit vă va prezenta la locații atractive și o serie de evenimente interesante în Vodice.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Dacă vă decideți să-și petreacă vacanța cu noi, va trebui să plătească o rezervare la cerere. Plata soldului rămas se face la sosire. Ora de sosire Ideal este după 12 ore, un timp merge până la 10 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 80 m
  • Alimentara: 10 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 100 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 70 m
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Staţie de gaz: 300 m
  • Staţie de autobuz: 100 m
  • Gară: 13 km
  • Aeroport: 60 km
  • Port: 100 m
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 100 m
  • Casino: 300 m
  • Parcul Național: 23 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente D & K
Comentarii
Foarte bine 4/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Vodice, Croația
Foarte bine (4/5) A rămas în Apartamente D & K, Septembrie 2017
recenzie

Gazda și apartamentul sunt la început. Doar că internetul este puțin mai bun, dar totul este super cool. Într-adevăr veni din nou.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Beč, Austria
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente D & K, Aprilie 2018
Va multumesc !!

Oaspeți foarte plăcut și prietenos, apropierea de centru și utilizarea inutilă a mașinii - un plus extraordinar!

Recomandat pentru : Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Vodice , Croația
Asa si asa (2/5) A rămas în Apartamente D & K, August 2017
Toate cele bune!

Astfel, a explicat aprecierea pe care l-am ales. Prima zi, gazdele ne-a primit destul de bine și frumos, dar în prima zi a fost imediat a existat un mic dezacord cu privire la climă, care este în plus, trebuie să plătească € 7 pe zi, într-o conversație cu proprietăreasă a fost nici un cuvânt despre asta. În ceea ce privește impresiile în jurul apartamentului, am fost oarecum dezamăgit, apartamentul este destul de vechi, și nu ca imaginile, o mulțime de lucruri au fost implementate, sau lipsesc cu totul, un apartament ordonat, de asemenea. Apartamentul este estimat a fi în valoare de € 100 pe zi, opinia mea personală și simt că peste 60 € nu se aplică. De asemenea, calmarea și trimiterea de mesaje de proprietăreasa deși nu cu totul zgomot decât avem la ore tarzii de frumos a vorbit și a vorbit pe terasa, astfel că, din păcate, nu-l recomanda pentru persoanele mai tinere, care trebuie să iasă și adunări de acasă. El nu ar lăsa altfel kometar, dar din moment ce proprietăreasa personal a solicitat să părăsească opiniile și comentariile dvs., astfel încât aici.

Recomandat pentru : Persoanele în etate,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Cu respect :)

Dragă, să mergem de la început :) În conversația cu proprietăreasa, prevede în mod clar că climatul este plătit separat, iar acesta este motivul pentru că există persoane care nu doresc aer conditionat (cred sau nu, din diverse motive), dar, evident, nu cel mai bun înțeles, iar la sfârșitul obține vă este gratuit. Apartamentul așa cum a fost la început, nu este absolut nimic de a face cu situația actuală de pe teren, deoarece în fiecare an încercăm să îmbunătățească ceva, și pentru a permite oaspeților un sejur plăcut, pot confirma oaspeții noștri regulate, care vin în mod regulat, și rânduială nici nu voi comenta mai departe, pentru ca singurul invitat în ultimii 30 de ani de închiriere, care a avut obiecții. Să on.If te simți că își schimbă culoarea de perete și să se concentreze pe pat, pe de altă parte, construcția galeriei în cameră și o serie de alte îmbunătățiri pe care le ia în considerare lipsa de --- atunci sunt de acord. În ceea ce privește mesajul trimis pe care scrie: Bună ziua, aș dori să fie un pic TIŠE.HVALA ,, Cred că este destul de normal, vizitatorii de alertă la ea, deși era ora 2 dimineața, ai putea intra doar în apartament închis stolariu NEW PVC , activați gratuit la aer și nimeni nu a fost auzit, dacă tu sau oricine altcineva sa te simti diferit atunci acest lucru nici un comentariu. În cele din urmă, doar să spun că îmi pare foarte rău că ești atât de „suportat suferința“ în „vechi“ apartamentul nostru cu trei camere, de 100 m2, și o nouă terasă. Cu stima familii Spanja

Afișați toate recenziile
Denis Španja Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente D & K listare a fost vizualizat de 35420 ori de la 23.06.2015.