Apartamente OleanderVodice - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Foarte bine 4/5
Descriere detaliata

Complet echipate și apartamente moderne în Vodice, situat lângă mare. Facilitatea este situat în partea de est a orașului, la Hotel Imperial și Olympia. Fiecare apartament are un balcon cu vedere la mare și o grădină frumoasă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În momentul rezervării este obligat să plătească 30% în avans, iar restul de plata la sosire. Plecare din apartamente este de până la 10 ore, iar la sosirea de 13 ore. Animalele de companie sunt acceptate cu notificare prealabilă și acord cu perceput 5 € pe persoană / zi.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 10 m
  • Restaurant: 10 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 300 m
  • Staţie de autobuz: 500 m
  • Port: 400 m
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 500 m
  • Casino: 500 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Oaspeții sunt întâmpinați cu o băutură de bun venit și să ofere producția noastră internă, cu gust de ulei de măsline și lichioruri. Utilizați grătarul.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Oleander
Comentarii
Foarte bine 4/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
ADZAMOVCI, Croația
Asa si asa (2/5) A rămas în Studio, Iulie 2022
Oaspete nemulțumit

Gazde neplăcute, uitați de băutura de bun venit dacă sunteți oaspeți locali, darămite să degustați produse locale. Este o problemă și dacă ajungi mai devreme, nu cu intenția de a intra în apartament, ci doar pentru a-ți parca mașina într-un spațiu liber. . Sunteți obligat să plătiți soldul chiriei apartamentului imediat la intrarea în apartament, deși încă nu v-ați instalat, deși s-a achitat 30%, ca și când restul nu se va plăti. De asemenea, este iritant faptul că imediat după ce intri în apartament ești avertizat să speli vasele când ieși din apartament. Când vine vorba de bucătărie și ustensile de gătit, uită de gătit pentru că lipsesc multe. Tava de preparare este atât de mică încât am fost nevoiți să cumpărăm o nouă tigaie mare dacă intenționăm să pregătim mâncare. În plus, lipsesc cel mai obișnuit aragaz, o strecurătoare pentru aluat și o tavă pentru a putea duce cafeaua și băuturile pe terasă în loc să le purtați în mâini. Lipsește recipientul pentru spălarea legumelor, ca să nu mai vorbim că primești un prosop de bucătărie pentru o ședere de 10 zile.Uită de prosoape de hârtie, nu există, așa că trebuie să cumperi și asta și saci de gunoi pentru că primești doar unul. timp de 10 zile. În baie nu există odorizant pentru carcasă, precum și pentru baie în sine, care nu este dezinfectată, precum și alte zone din apartament, ceea ce se poate concluziona din multe lucruri. Prosoapele nu sunt pentru utilizare deoarece sunt aspre și nu au fost înmuiate. Subliniez mai ales că nu știu numele gazdei, deși m-am prezentat gazdei când am întâlnit-o pe gazda, care nici măcar nu a găsit cum să-și ia rămas bun la ieșire. Nu aș recomanda acest apartament prietenilor mei.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2, August 2019
laudă

Gazde foarte prietenoase, discrete și prietenoase. Locația și locația sunt minunate, o recomand cu siguranță.

Recomandat pentru : Viata de noapte, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
.

Va multumesc si ma bucur ca ati fost multumiti! salutări

Mirjana Fržop Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Oleander listare a fost vizualizat de 55381 ori de la 28.01.2016.