Apartamente TanjaVodice - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Vodice și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Am închiriat două apartamente mari într-o casă familială în Vodice. Ne sunt situate la 500 m de centru și la 10 minute de plajă, într-o zonă liniștită, ideală pentru o vacanță de familie. Moderne dotate cu un duș în aer liber într-o grădină plăcută, cu vedere la mare de apartamente au o curte mare cu locuri de parcare privată gratuită. La primul etaj este un apartament spatios pentru 6 persoane. La 100m2 sale sunt două camere duble cu paturi suplimentare, doua bai, terasa mare cu grătar și totul este conectat cu o bucătărie și sufragerie. La parter este, de asemenea, un apartament spatios pentru 6 persoane, care conține la fel ca apartamentul superior. Imbogatita cu terasa frumoasă, decorată cu imaginativ grădină plină de verdeață, cu măslini seculari Tarifele includ Wi-Fi, TV prin satelit, aer condiționat, parcare și facilitatea de curățare. Acest loc este pe un deal într-o zonă liniștită, deasupra centrului orașului, ideală pentru vacanța dvs., astfel încât sunt binevenite, și vă vom întâmpina cu o surpriză de bun venit.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Puteți face rezervări direct la numărul de telefon 00385 91456 0142 și 00385 22 441 119 (Skroza Tanja, proprietarul) sau prin e-mail marisvd022 @ gmail. com (fiica Marijana Skroza Franušić)
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Centru: 50 m
  • Restaurant: 300 m
  • Farmacie: 200 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Aeroport: 300 m
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Casino: 20 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Tanja
Tanja Skroza Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Tanja listare a fost vizualizat de 5306 ori de la 28.06.2015.