Apartament MilatićHvar Jelsa - Insule croate

preț de la LEI 1.607 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Hvar Jelsa și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Apartament complet utilat și recent renovat într-o zonă foarte liniștită din Jelsa, la doar 5-6 minute de mers pe jos de mare și malul apei, precum și de piață, bancă, oficiu poștal, tarabe, cafenele și restaurante. Este decorată în stil modern și foarte confortabil. Se compune dintr-o bucatarie cu masa de sufragerie, living mare, dormitor cu pat matrimonial 180 x 200, dormitor cu doua paturi 90 x 190 si baie cu dus. Bucătăria este complet utilată cu electrocasnice precum mașină de spălat vase, mixer, mixer, ceainic, prăjitor de pâine, filtru de cafea. Livingul este dotat cu o canapea și ambilight SMART TV și TV prin satelit. În fața apartamentului se află o terasă mare de 35 m2 cu masă și șezlonguri, înconjurată de flori potrivite pentru joacă pentru copii sau pentru a savura vinuri Hvar până noaptea târziu... Având în vedere curtea spațioasă, aveți o intimitate deosebită. Pe partea de nord a apartamentului se afla un balcon care poate fi accesat din dormitorul mare. Apartamentul este situat la parter. Parcare pentru mai multe masini.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata in avans in cont 30% sold la sosire. Ora sosirii: 14:00 h cu aranjament si mai devreme Ora plecarii: 10:00 h cu aranjament si mai tarziu Curatenie finala inclusa in pret. Animale de companie 7 € pe zi.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 700 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 700 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 200 m
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Port: 600 m
  • Disco club: 300 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Echipamente si electrocasnice suplimentare incluse in pret: - internet, ambilight SMART TV, aer conditionat, uscator de par, fier de calcat, bucatarie complet utilata (masina de spalat vase, ceainic, mixer de bucatarie, mixer, toaster, cafetiera), masina de spalat. - Lenjeria de pat se schimba o data pe saptamana, prosoapele de 3 ori pe saptamana daca este necesar si mai des Posibilitatea de excursii cu barca cu motor cu skipper, si transport catre insulele, insulitele si golfurile ascunse din apropiere. Accesibil.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Milatić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Septembrie 2019
Grozav

Patricia este o gazdă foarte plăcută. Avem tot ce ne trebuia. Apartamentul este curat și ordonat, într-o locație bună, aproape de centru.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Ottawa, Statele Unite ale Americii
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Milatić, Iulie 2018
Apartament frumos într-un sat minunat

Am rămas aici timp de 10 zile și a fost excelent! Este la o scurtă plimbare la magazinele de băcănie și, de asemenea, se plimba pe mai multe plaje. Este, de asemenea, la o scurtă plimbare de stația de autobuz din oraș. Oaspeții ne-au întâlnit la sosire și ne-au oferit cadouri în timpul săptămânii și am fost foarte ospitalieri. Bucătăria și consumabilele de gătit care vin cu ea pot fi mai bune decât orice apartament în care am rămas. Vă recomandăm acest loc!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Patricija Milatić Publicitate de la 2011
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Am 24 ani, îmi place să călătorească, întâlni oameni noi și cultura lor. Din mic am contact cu oaspeții și mă bucur în fiecare vară, iar fiecare nou client este o nouă experiență din care putem învăța cum să îmbunătățească oferta, iar oaspeții face chiar mai mulțumiți.

Apartament Milatić listare a fost vizualizat de 41025 ori de la 06.02.2015.