Apartamente DeveronHvar Zavala - Insule croate

preț de la LEI 1.730 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentele Deveron sunt situate în partea de sud a insulei Hvar, în micul oraș de pescuit și turistic Zavala.Insula Hvar este cunoscută și ca cea mai însorită insulă croată, cu până la 2.715 ore de soare pe an. Partea sa sudica si orasul Zavala au un microclimat special potrivit pentru persoanele cu probleme respiratorii (astm, alergii). Apartamentele Deveron sunt situate chiar lângă mare (aprox. 70m - primul rând de la mare). . În cele mai călduroase zile, te poți bucura de umbra pădurii de pini cu sunetul vântului și ciripitul greierilor. Există un șemineu în grădină. Natura și împrejurimile din Zavala, în apartamentele Deveron, sunt un loc ideal pentru o vacanță relaxantă, mai ales pentru familiile cu copii, persoanele în vârstă, dar și pentru oaspeții obosiți de zgomotul zilnic și aglomerația orașului. Apartamentele Deveron sunt proiectate ca apartamente separate, cu intrare independentă. Fiecare apartament are unul sau două dormitoare, living, bucătărie complet utilată și sufragerie, baie și toaletă, terasă mare cu vedere la mare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În ziua plecării, vă rugăm să părăsiți APP până la ora 10:00. În ziua sosirii, APP este gratuită de la ora 14:00. Plata în avans pentru sejur este de 30% din suma totală. Începutul și sfârșitul sejurului în sezonul principal este VINERI. Sosire si plecare in afara sezonului - cu acord. Curatenie finala 30,0 eur - 40,0 eur. Persoana suplimentara 10,0 - 20,0 eur/zi. Rezervarea se consideră confirmată după efectuarea unui avans de 30%. Plata pentru cazarea rezervată se face în prima zi de sosire. Plata apartamentului este posibilă numai în numerar.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Suma avansului se returnează numai în cazul anulării rezervării cu cel puțin 60 de zile înainte de sosire. În caz de anulare prematură sau nesosire a oaspetelui, avansul este reținut. Oaspetele este obligat să ne informeze despre schimbarea datei de sosire sau sosirea târzie (după ora 21:00). În caz de sosire mai târziu decât rezervarea (a doua zi), sau de plecare mai devreme, oaspetele este obligat să plătească suma pentru întreaga perioadă de rezervare. Vă sfătuim să încheiați o politică de anulare la compania de asigurări aleasă de dvs. Oaspetele este obligat să raporteze orice daune pe care a provocat-o, în caz de daune materiale. Oaspetele este obligat să compenseze prejudiciul rezultat. Nu suntem obligați să ne asumăm responsabilitatea în caz de furt, accident sau daune aduse proprietății sau persoanelor, nici să ne asumăm responsabilitatea pentru pagubele cauzate de tunete, grindină, incendiu... Vă sfătuim oaspeții să își asigure proprietatea la o companie de asigurări. Animalele de companie nu sunt permise în apartamente.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 90 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 7 km
  • Farmacie: 7 km
  • Banca: 7 km
  • Oficiu poştal: 7 km
  • Staţie de gaz: 7 km
  • Staţie de autobuz: 7 km
  • Port: 500 m
  • Activităţi sportive: 7 km
  • Disco club: 7 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Sunt înconjurate de o pădure de pini unde șezlongurile și hamacele sunt pregătite pentru vacanța dumneavoastră. Oaspeții care navighează își pot acosta bărcile până la 7 m la un ancoraj privat marcat, situat la 10 m de mal. Din oferta de facilități suplimentare, în Zavala există două restaurante, un bar pe plajă, cafe-baruri, o pizzerie și un magazin. Zavala este ideal pentru jogging sau ciclism În partea de sud a insulei Hvar, în Sveta Nedjelja, se află centrul sportiv Cliffbase. Nu departe de coastă, în partea de sud a Hvarului, se află insula Šćedro, un loc pentru excursii de o zi. Canalul maritim dintre Hvar și Šćedar este un loc ideal pentru surferi datorită microclimatului său. Vă sugerăm o vizită în orașul Hvar, care este un monument cultural, în orașul vechi, care datează din anul 2000. pk (UNESCO)
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Deveron
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Alexandra Caric Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Cehă, Slovaca, Poloneză, Rusă,
Mai multe despre proprietar

Stimati oaspeti, bun venit pe insula Hvar, Apartments DEVERON. Casa noastră este ideal pentru familiile obosit de zgomotul orașului de zi cu zi si de stres de căutarea pentru odihnă și relaxare. Eu cred că puteți găsi, de asemenea, un loc ideal pentru o vacanta, după cum reiese din strămoșii noștri vizitatori vechii care vin an de an vin regulat. Încercați și să fie uvijerite.

Apartamente Deveron listare a fost vizualizat de 60201 ori de la 06.04.2015.