Apartamente BelmateoHvar Jelsa - Insule croate

preț de la LEI 816 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Hvar Jelsa și regiunea Insule croate !
Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Belmateo
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Padova, Italia
Excelent! (5/5) A rămas în A5+3, August 2023
Ospitalitate excelentă și apartament cu vederi spectaculoase!

Apartament frumos, spațios, confortabil și funcțional chiar deasupra centrului Jelsa. Dotat cu tot confortul necesar pentru a vă bucura de vacanță, cu o terasă mare cu piscină cu hidromasaj unde vă puteți relaxa în timp ce vă bucurați de priveliștea fantastică a portului. Mai mult, in apartament vei gasi tot ce vei avea nevoie in timpul sejurului, precum vesela, farfurii, cearceafuri si prosoape, plus fiecare camera este dotata cu aer conditionat. Vederea din camera de zi mare este excelentă și datorită ferestrelor splendide care încadrează diferitele nuanțe ale Jelsei pe măsură ce zilele trec ca un tablou. Pentru a finaliza șederea splendidă va fi Damir proprietarul, o persoană rafinată care se va asigura că aveți un sejur excelent în Jelsa, odată ajunși în Stari Grad, ne-a însoțit până la apartament și în timpul șederii s-a pus la dispoziție pentru noștri. fiecare nevoie.la cerere ne-a rasfatat si pe toata durata vacantei, oferindu-ne ulei de lavanda, farfurii cu mezeluri, branzeturi, masline si oferindu-ne vin excelent. Foarte recomandat! Mulțumesc din nou pentru tot Damir!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din italiană - Arată versiunea originală
Copenhagen , Danemarca
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Iunie 2023
Priveliștea fantastică de pe terasă și ospitalitatea lui Damir vă vor încânta

Vă garantez că aceasta este cea mai bună cazare pe care o veți găsi în Jelsa. Apartamentul nu este nou, dar are farmecul său și tot ce ai nevoie pentru un sejur minunat în Jelsa, iar terasa cu vedere la port te lasă fără suflare și a fost partea noastră preferată a sejurului pentru că conținea și un mica bucatarie in aer liber, ceea ce a fost grozav pentru noi, motiv pentru care ne-am petrecut tot timpul mai putin dormind in apartamentul de pe terasa. În plus, nu veți experimenta modul în care Damir ne-a găzduit și a avut grijă de noi în timpul șederii noastre la Jelsa în multe locuri din Croația și, din moment ce călătoresc mult, aș spune că nici măcar în lume. La sosirea în Stari Grad, Damir ne-a organizat mai întâi transportul, apoi ne-a primit cu o sticlă de vin, apoi ne-a adus ulei de lavandă și lavandă în timpul șederii noastre și astfel ne-a ajutat cu felicitări de mulțumire pentru nuntă, în plus ne-a permis să spălăm rufele de mai multe ori în spălătoria comună și chiar ne-a dat biciclete pe care să le folosim. Damir este o persoană cu adevărat minunată, care se va asigura cu adevărat că aveți un sejur minunat în Jelsa! Deși am părăsit Jelsa cu mult timp în urmă, abia așteptăm să ne întoarcem la locul lui Damir! Multumesc pentru tot

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Ostrołęka, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A5+3, Iunie 2023
Senzaţional

Apartament grozav. Vedere frumoasa de la terasa catre Jelsa. Apartamentul este foarte confortabil, are tot ce ai nevoie in vacanta. Gazda Damir fantastic, întotdeauna de ajutor și foarte ospitalier.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Damir Grgicevic Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Belmateo listare a fost vizualizat de 26418 ori de la 11.05.2019.