Apartamente Villa PelegrinHvar Zavala - Insule croate

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Hvar Zavala și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Casa se află pe o stradă liniștită, fără trafic, înconjurată de pini. Avem trei apartamente cu intrări separate. Apartamente (4 1) și (2 1) - studiourile au propria lor parte din curte cu grătar. Apartament (2 + 2) are un balcon acoperit. Fiecare apartament are un loc de parcare, cea mai apropiata plaja fiind la aproximativ 100 m. Pe langa plaja se afla un cocktail bar si un restaurant. Cel mai bine este să luați masa în aer liber, să vă uitați la cerul plin de stele, să vă bucurați de liniștea și mirosul ierburilor mediteraneene. În casa noastră, cuplurile care doresc o vacanță liniștită și familiile cu copii se vor simți cel mai confortabil.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La un preț convenit, plata în avans 10% se face în avans. Restul la sosire. Prețul include taxa de stațiune turistică.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 7 km
  • Farmacie: 7 km
  • Banca: 7 km
  • Oficiu poştal: 7 km
  • Staţie de gaz: 7 km
  • Disco club: 7 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Vrem ca unul din apartamentele noastre să devină casa lor de vară. Deseori organizăm o cină comună. Ne întâlnim cu oaspeții cu atracțiile insulei. Vă dăm o recomandare cu privire la ce să vizitați sau să vedeți pe insulă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Pelegrin
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Sosnowiec, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, August 2019
Un loc frumos

Zavala, oraș frumos, liniștit, înconjurat de natură. Accesul în sat prin drumuri foarte înguste și șerpuite, un tunel îngust (pentru mine era un pic de teamă) Camera în care ne aflam era curată, bine păstrată, cearceafuri și prosoape parfumate. Bucătăria este complet utilată, nu lipsea nimic și multe lucruri ne-au surprins că este echipată cu o bucătărie. Aer condiționat în preț complet operațional și wi-fi. Nu lipsește confidențialitatea. Setarea nu este altceva decât verdeață frumoasă și sunete constante de cicatrici, de la orele dimineții până seara târziu. A fost posibil să folosiți grătarul comun, mașina de spălat. Puteți parca lângă casă și, dacă este umbrit, parcare cu umbră privată la câțiva metri. Proprietarii au oferit chiar și o copertină pentru a proteja împotriva rășinii din copaci. Foarte aproape de plajă, pietricelă și puțin mai stâncoasă. Doamna Hostess mai amabilă, zâmbitoare, mereu disponibilă pentru ajutor. De asemenea, soț un bărbat foarte drăguț, de ajutor. A prins pește și apoi a copt-o pe grătar, iar gazda a pregătit odihna și ne-a oferit nouă și altor invitați, împreună cu o sticlă de vin minunat. În general, totul a fost minunat și împrejurimile și a sta la vilă. A fost păcat să plece. Una dintre cele mai minunate vacanțe. Suntem fericiți să ne întoarcem. Vă mulțumim pentru ospitalitate și salutări calde. Kasia și Marcin din Polonia

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Dragi Kasia și Marcin

Mulțumesc, cea mai mare satisfacție este atunci când oaspeții sunt mulțumiți :)

Nada Puljić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Ne dorim ca oaspeții să se simtă în apartamentul nostru ca în casa lor de vară. Le spunem ceva despre viața de pe Insulă. Să vă recomandăm ceea ce ar trebui să vedeți. Informam oaspeții despre evenimentele culturale pe durata șederii lor. Gătim specialități de casă sau facem o cină comună.

Apartamente Villa Pelegrin listare a fost vizualizat de 43896 ori de la 14.01.2015.