Apartament SilvijaVrgada - Insule croate

preț de la LEI 2.472 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentul Silvija este situat la primul etaj al unei case de familie, situată în golful Luka, în apropierea debarcaderului. Apartamentul este confortabil cu un living mare si terasa, patru dormitoare si doua bai. Alte facilitati restaurante, magazine, cafenele, pizzerii, plaje sunt de asemenea situate in apropiere.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans este de 30% din suma rezervării în contul bancar al proprietarului apartamentului, restul se plătește la sosire. Oferim reducere pentru rezervări mai lungi de 14 zile. Ora de sosire în apartament este după ora 14, iar plecarea din apartament este până la ora 10.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 30 m
  • Centru: 80 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 10 m
  • Doctor: 5 km
  • Farmacie: 5 km
  • Banca: 5 km
  • Oficiu poştal: 5 km
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Staţie de autobuz: 5 km
  • Gară: 35 km
  • Aeroport: 35 km
  • Port: 7 km
  • Activităţi sportive: 5 km
  • Disco club: 5 km
  • Casino: 5 km
  • Parcul Național: 10 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
La sosire, oferim tuturor oaspeților o băutură de bun venit, lichioruri din plante autohtone ale insulei Vrgada și delicatese de casă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Silvija
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Otočec, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A6+2, Iulie 2023
O vacanta minunata

Tocmai ne-am întors din Vrgada și a fost minunat! Apartamentul este curat, foarte spatios, desi dotarea nu este de ultima generatie. Bucataria este dotata cu aer conditionat si bine aprovizionata, 4 dormitoare, 2 bai si o terasa mare. În ciuda faptului că nu este chiar lângă mare, locația este excelentă, deoarece marea este la doar 50 de metri distanță, iar plajele mai faimoase sunt la o plimbare plăcută de 5 până la 10 minute, iar magazinul este la doar 100 de metri. departe, iar lângă apartament există un restaurant minunat. Am călătorit cu copii cu vârsta între 6 și 11 ani și a fost grozav pentru că insula nu are mașină și se puteau plimba fără griji. Proprietarii apartamentului locuiesc la etajul inferior și oferă intimitate completă și sunt foarte prietenoși. Cu siguranță vom veni la Vrgada!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Imola, Italia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Silvija, August 2018
Casa mare, minunată

Am rămas 15 zile în luna august, Casa, mare și confortabilă, super-primitor,

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din italiană - Arată versiunea originală
ljubljana, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Silvija, Iulie 2017
elogiu

foarte lăudabil, foarte frumos, un apartament aproape nou, spatios, pentru 8 persoane, bucatarie mare si living, toate camerele cu toate echipamentele necesare (bucatarie: suficient de tacâmuri, prosoape, cuptor cu microunde, frigider decente, aer condiționat. Dormitoare: suficient de dulapuri mari, paturi confortabile, un ventilator pentru răcire. Baie: mașină de spălat, uscător de păr. Apartamentul are o terasa mare, o locație frumoasă în mijlocul satului, aproape de cele două plaje majore de pe insulă. Proprietarii sunt foarte prietenos și într-adevăr încercarea de a face oaspeții se bucură de dopustovanju lor. comunicare excelentă, la sosirea de bun venit ne aștepta la plecare am primit un cadou. În ciuda faptului că avem o suită de familie cu 4 membri este, în principiu până la 8 persoane, am fost mulțumiți de apartamentul și plasat prețul perceput de persoană. Insula Vrgada foarte frumos confortabil, liniștit, are un magazin mic confort, cu necesitățile și aproximativ 4 bari (bautura, pizza), și 2 restaurante. Am fost localnici încântați care acționează într-adevăr ca o comunitate care încearcă să facă turiști fericiți. Nu este o experiență de rău, de exemplu. într-un restaurant sau magazin, toate foarte prietenos. Bineînțeles că nu trebuie să uite plajele lor de nisip roșu, dimineața și seara frumoasă. Categoric Recomand tuturor celor care sunt în căutarea pentru o vacanță liniștită.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Silvija Rastić-Zurak Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Silvija listare a fost vizualizat de 31466 ori de la 31.05.2017.