Apartamente CvitaŽaborić - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Žaborić și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Liza Apartment este situat într-o casă familială într-o zonă liniștită și ridicată Žaborić. Complet echipate și modern apartament este compus dintr-un dormitor, o baie si un bravka living mare, bucătării și camere de luat masa, care au vedere la terasă și mare. Apartamentul este plăcut pentru locuință, cu aer condiționat, iar Teresa este ideal pentru a savura băutura preferată în vedere numeroasele insule și apus de soare idilic. Este ideal pentru copii, deoarece este situat la parter, este o grădină mare, chiar și în această parte liniștită. Apartamentul include utilizarea de grătar cu bucătărie în aer liber.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
error_translate
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 300 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Cvita
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Grodków, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Cvita, August 2016
loc minunat

Am foarte recomanda pentru toată lumea atât oraș, iar apartamentul în sine. Loc calm, aproape de plajă, apă de adâncime mică (ceea ce este important pentru familiile cu copii mici), copiii mai mari și adulții se vor găsi pentru ei înșiși locul pentru a sari de pe platforma :) Cu un mare bar pe plajă "Malibu", cu pizza delicioasă și ieftin din cuptor. Apartament curat, mare, cu o vedere frumoasă la mare disponibile .Grill. Acolo foarte aproape. Cel mai frumos proprietar, simpatic. Pentru oaspeții se pregătește să primească surprize plăcute. Mi-ar recomanda cu o conștiință curată. Al tău Martin :)

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Olszyna, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Cvita, Iulie 2016
vacanță minunată

loc pentru super-o odihnă bună. Pace și liniște. gazde foarte bun și atent. Martin foarte protector. Apartament echipat cu strictul. loc bun pentru excursii la cascada Krka și în orașele mai mari din Sibenik, Trogir, Split. Plaja și mare curată și plăcută. Mi-ar recomanda!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Ruzomberok, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Cvita, August 2015
Vacanță la Nisa

Apartament vă poate recomanda doar. Cazarea este într-un mediu liniștit, sunt acasă prietenos. Marea era curat și cald. Ei bine, ne-am eliberat toată familia. Dakujeme

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Răspuns Eva

Dragă Eva! Vă mulțumim pentru comentariu. Îmi pare rău că nu am venit să spună la revedere. Vă doresc toate cele bune și salutări de la familia Ćuklin!

Afișați toate recenziile
Martina Cuklin Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Cvita listare a fost vizualizat de 30567 ori de la 26.04.2015.