Apartamente Vila RužicaŽaborić - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 866 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Žaborić și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Žaborić, oaza de soare pace! Vino să se bucure !! Casa de familie Komadina, sunt situate în Zaboric lângă Sibenik. . Casa a fost recent construit în stil tipic mediteranean, cu piatră albă naturală. Departe de mare-plaja 20 m, (2 rând de la mare) din centrul și principala plaja 100 m. Există, de asemenea, o plajă de nisip la nivelul membrelor. 500 m. Casa are 6 apartamente complet echipate, cu vederi frumoase la mare și insulele din apropiere. . Apartamente cu 6 paturi sunt dotate cu doua bai si doua terase. Are Wi-Fi, dana gratuit și parcare gratuită (uneori garaj). Specialitatea: două dane pentru bărci, podgorii personale și plantații de măslini, excelent vin și ulei de măsline, suveniruri unice, gazde primitoare, 20m de la plajă (beton, pietriș, nisip). În luna mai, datorită locației sale ideale pentru surfing în toamna pentru bicicliști. Apart. Marin2 potrivit pentru persoane cu handicap. Specialități speciale de pregătire, aranjamente

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Depozitul se plătește 30% în momentul rezervării, iar restul la sosirea la intrarea în apartament. Nu acceptăm carduri. Ora sosirii în apartament după 14 ore pe zi de apartament cu plecare trebuie să fie liber până la ora 9. Apart. Mani au prosoape și climatice sunt plătite separat. Pentru mai multe informații despre rezervarea vă rugăm să ne contactați prin e-mail ante. Hunk @ tu. T-com. com sau numărul de telefon 385 915293403 Adresa: Žaborić Krapanjska 22000Šibenik-100
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 3 km
  • Farmacie: 3 km
  • Banca: 3 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 4 km
  • Staţie de autobuz: 500 m
  • Gară: 5 km
  • Aeroport: 70 km
  • Port: 4 km
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 17 km
  • Casino: 4 km
  • Parcul Național: 27 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Oferta include o dană gratuit, parcare (uneori garaj), cabină de duș în aer liber, gratar, băutură de bun venit, posibilitatea de a cumpăra suveniruri unice și picturi în ulei. pătuț pentru copii, umbrelă de plajă, Aranjamente speciale includ: pregătirea de specialități, uleiul de măsline inițial, vin, coniac, cules. La 3 km de Žaborić este un complex hotelier Solaris cu aqvaparkom precum și cu centrul de scufundări subacvatice. , Terenuri de tenis. Sibenik cel mai vechi oras croat este la numai 5 km, care oferă o ofertă culturală și gastronomică bogată. legume și piață de pește pe tot parcursul anului, cu (festival de copii, festival de rock, festival de grădină, festival de ultra) festivaluri. De asemenea, în apropiere sunt 3 parcuri nationale Krka, Kornati și Paklenica.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Vila Ružica
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 27 opinii
Silůvky, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Vila Ružica, Iulie 2017
Cu siguranta o recomandam

Am fost cazați în iulie 2017 și ne amintim nostalgic această sărbătoare. Copiii au fost pentru prima dată la mare - Žaboric este un loc ideal pentru familiile cu copii mici. Ne-a plăcut cazare, frumoasă, curată, spațioasă și bine echipată. Proprietarii sunt oameni foarte drăguți. Cu siguranta o recomandam.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Šibenik, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Vila Ružica, Iulie 2018
Locuințe pașnice

Am fost aici pentru primul an, gazdele Ante & Ružica sunt foarte amabile. Apartamentul este frumos și elegant și complet nou. Marea este curată și confortabilă. În fiecare zi în fața apartamentului vine o vancă cu produse de cofetărie și pește. Cazarea și împrejurimile sunt pașnice și plăcute. Există numeroase cafenele și restaurante de-a lungul plajei. Cine este dornic de pace și de odihnă este un loc foarte bun pentru pace, odihnă și bucurie. Nu există zgomot și mizerie. Locul este foarte frumos și frumos pentru odihnă și pace. Merită să încercați cu orice preț. De multe ori cred că vin, pentru că este pur și simplu frumoasă și liniștitoare. Cea mai frumoasă oază vreodată.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Persoane cu handicap,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zlín-Lužkovice, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Vila Ružica, August 2018
Cool, lux

Am fost aici pentru prima dată în acest an și ne-am descurcat bine. Am fost surprinși de apartamentul spațios, curat și complet echipat. Totul nou și frumos. Am fost foarte impresionați de magnifica vedere a balconului mare. Împrejurimile apartamentului sunt, de asemenea, curate și curate, totul este aranjat frumos, totul are loc. În fiecare dimineață, produsele de patiserie vin în fața casei, marea este la câțiva pași distanță, plajele curățate și marea limpede! Doar luxos. Doamna Ružica și domnul Ante sunt foarte frumoși și prietenoși, întotdeauna cu sfaturi și discuții. Există două magazine în sat unde puteți obține tot ce aveți nevoie. Am fost acolo atât de bine încât nu am mers la Zaboric pentru o săptămână întreagă și există atât de multe locuri frumoase în apropiere! (poate o voi face data viitoare!)

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ružica Komadina Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Germană, Cehă, Slovaca, Slovenă, Poloneză, Rusă,
Mai multe despre proprietar

Proprietarii Villa Ruzica sunt Ante și Ruzica. Proprietarii sunt la dispoziția oaspeților timp de 24 de ore și sunt foarte fericiți să petreacă timp cu ei. Veți fi întotdeauna întâmpinat cu cafea și vin excelent și veți fi fericit să vorbiți despre Croația și Sibenik. Te va duce la livezi de măslini și podgorii și te va ajuta să grătești pește proaspăt. Vă veți bucura de picturile artistice ale lui Ruzic cu peisaje frumoase.

Apartamente Vila Ružica listare a fost vizualizat de 52551 ori de la 14.08.2015.