Apartament AmiZadar - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.980 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zadar și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Apartament Ami este situat la primul etaj al casei într-o locație liniștită în Zadar, cu o vedere frumoasă la mare. Acesta este situat la numai câțiva metri de cea mai frumoasă promenadă a orașului, care este o destinație preferată pentru turiști și pentru călătorii de acasă, pentru călătorii ușoare, alergări, etc. Apartamentul are 80 m2, 2 dormitoare, 1 baie cu toaletă și o toaletă suplimentară, terasă cu vedere la mare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Apartamentul are 1 dormitor dublu, 1 cameră cu două paturi și o canapea extensibilă pentru 2 persoane. Dacă aveți nevoie de un pătuț pentru copii și un scaun pentru hrănire, trebuie anunțat mai devreme. În incintă există Wi - Fi gratuit, disponibil în întreaga proprietate și parcare privată. Apartamentul include, de asemenea, aer condiționat, TV Android, bucătărie complet utilată și mașină de spălat Apartament este disponibil pentru oaspeți de la 01.07.2017. Rezervarea obiectului este de 50% din preț. Timpul de sosire după ora 15:00 și ora de check-out până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 40 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 600 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 900 m
  • Staţie de gaz: 400 m
  • Staţie de autobuz: 300 m
  • Aeroport: 1.8 km
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Parcul Național: 40 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Aproape de apartamente se află stația de autobuz (800 m), portul feroviar Gaženica (2 km), supermarketul Bakmaz (60 m), spitalul și farmacia (700 m), restaurantul Kužina (500 m), McDonald's (0, 3 km) Piata Piata Relja (0, 4 km), centrul vechi al orasului (1, 8 km) Există multe frumuseți naturale în apropiere: - râul Zrmanja (20 km), Lacul Vransko (30 km), Parcul Național Paklenica pe Velebit. Aeroportul Zemunik este la 9 km distanță.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Ami
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Mauves sur Loire, Franța
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Ami, Iulie 2017
Frumos!

Am stat 4 nopti in acest brand apartament nou, foarte spatios, foarte bine echipate și foarte curate. Punctul de vedere al Mării Adriatice, din camera de zi si terasa este uluitoare! Accesul la plaja este situat la poalele apartamentului și permite ajunge acolo în mai puțin de două minute. Drumul între mare și apartamentul este rezervat pentru pietoni și biciclete, locul este foarte liniștită, ideală pentru o vacanță relaxantă. Zadar, cu o piață și atracțiile sale turistice, se află la distanță de mers pe jos în acest fel, evitând blocajele de trafic și probleme de parcare. În plus, un mic supermarket este situat în apropiere. Proprietarul este adorabil și a fost întotdeauna foarte receptiv să răspundă la întrebările noastre. Vă recomandăm foarte mult!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din franceză - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Ami, Iulie 2017
perfect

Pentru prima dată de la vacanța de vară ca o familie. Am stat în apartament, care este la fel ca în anunț. Absolut nici o mană ascunsă, și nu vă va induce în eroare. apartament Curatenia este la un nivel ridicat și este echipat cu mai multe lucruri în bucătărie decât este necesar. balcon frumos, unde am stat, de obicei, atunci când am fost în apartament, o vedere care calmează. Gazdele sunt foarte prietenos și discret, iar dacă au nevoie de ceva imediat disponibile. Plaja este curat și foarte aproape de apartament. Centrul orașului Zadar este la 15 minute de mers pe jos de la apartament. Recomandarea noastră este că oaspeții vor cu siguranta nu merge prost, dacă alegeți Apartament Ami.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Recunoasteri

Mulțumesc Zeita pentru cuvintele frumoase! Salutări de la tine si familia ta :)

Mihaela Perović Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Sunt Michael. Eu locuiesc în Zadar, în parte Arbanasi. Am un soț și un copil. În acest an vom începe cu închiriere și sperăm că oaspeții noștri se vor bucura de tot ceea ce ofera un apartament. Apartamentul este într-o locație liniștită, la doar câțiva metri de mare. Ideal pentru corp odihna si suflet. Așteptăm cu nerăbdare să te văd!

Apartament Ami listare a fost vizualizat de 13719 ori de la 22.05.2017.