Apartament LilyZadar - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zadar și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Am inchiriat un apartament de trei camere, 60 mp, cu o terasa mare de 30 mp la primul etaj al casei. Acesta este situat în Borik, într-o zonă liniștită din Zadar. Centrul orașului este la o plimbare de 20 de minute de mare. Locuința permite oaspeților să petreacă o vacanță liniștită cu toate frumusețile orașului Zadar. Apartamentul este compus dintr-o bucatarie cu sufragerie, living, doua dormitoare, doua bai (unul mai mare si unul mai mic). Se așteaptă să se cazeze confortabil 4 persoane. În apartament se află aer condiționat, internet (wi-fi), TV mare, mașină de spălat, uscător de păr, prosoape, lenjerie de pat, aragaz cu cuptor, vase. , grătar. . În curte există un loc de parcare. În imediata vecinătate există magazine, restaurante, cafenele, centru comercial. Nu este potrivit pentru animalele de companie. Cele mai apropiate plaje sunt Uskok, Borik și Puntamika. Există o plimbare de 10 minute de plajă. Avantajul vacanței în apartament este mediul liniștit al casei de familie și posibilitatea unui tur rapid asupra a tot ceea ce oferă Zadar și împrejurimile sale.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Timpul ideal în ziua sosirii în apartament este de 15 ore dacă au fost oaspeți anteriori. în cazul în care apartamentul este gata este posibil să se aranjeze o sosire mai devreme.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 1 km
  • Plajă: 1 km
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 500 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Salutăm oaspeții cu o băutură de bun venit. Este prevăzut un spațiu de parcare.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Lily
Ljiljana Džepina Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartament Lily listare a fost vizualizat de 9832 ori de la 21.06.2018.