Apartament AbelaZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zagreb și regiunea Regiunea Zagreb!
Descriere detaliata

Apartament de Abel este un apartament modern și complet echipat. Situat la primul etaj al unui bloc nou cu lift, într-un cartier liniștit, la Kruge 9/1. podea. Apartamentul este conceput pentru inchiriere pe termen scurt și face parte din categoria cu 4 stele. Prima stație de tramvai este de o sută de metri de apartament. Este doar trei stații de tramvai de la stația centrală de autobuz și la zece minute de mers pe jos de Gara Centrală apartament are o poziție ideală pentru toți cei care vin la Zagreb cu autobuzul sau cu trenul. De la Aeroportul Zagreb la apartament veți ajunge în 15 minute cu mașina. Apartamentul este compus din living, dormitor, bucatarie complet utilata si sala de mese, baie cu duș și balcon. Acesta poate găzdui până la patru persoane. Apartamentul este cu aer condiționat și dotate cu încălzire centrală cu gaz în toate camerele. Dormitorul are o dimensiune pat dublu 180 x 200 cm și un birou. Dacă este necesar, oaspeții se pot folosi un pat pliant pentru copii.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
In apropierea apartamentului puteti gasi tot ce ai nevoie pentru cateva zile de sedere in apartament, cum ar fi magazine locale, brutării, farmacii si saloane de coafură, bar de cafea și superior situat în aceeași clădire. Restaurant cu specialități locale este doar o scurtă plimbare de la apartament. In apropiere este un McDonalds și Kruge. În cazul în care sosesc cu mașina nu va avea o problemă cu locuri de parcare, care este în jurul valorii de construcție GRATUIT. Vă oferim posibilitatea de parcare în garajul subteran (cu o taxă minimă) oferă. În cazul în care aveți nevoie de o cameră pentru mai mult de șapte zile, vă putem oferi un discount. Toate informațiile și detaliile referitoare la apartament pot fi găsite pe site-ul: www. apartament Abel. com
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 3 km
  • Alimentara: 70 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 30 m
  • Farmacie: 30 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 200 m
  • Staţie de autobuz: 1.4 km
  • Gară: 1.5 km
  • Aeroport: 14 km
  • Activităţi sportive: 200 m
Extra oferta
cameră de zi decorată cu grijă și dragoste, este mobilată cu o canapea din piele și mobilier modern. In camera de zi există un televizor LCD. În totalitate cavitatea echipata (masina de spalat, cuptor, cuptor cu microunde, aragaz, frigider și ustensile de bucătărie), combinate cu o sala de mese are tot ce ai putea avea nevoie dacă stați mai multe zile. Oaspeții pot utiliza gratuit utilizarea de conexiune rapidă la internet (WiFi), foi curate, prosoape și un uscător de păr. Apartamentul este situat la doar cincisprezece minute de mers pe jos de piața principală, la trei minute de la Sala de concerte Vatroslav Lisinski și o plimbare de zece minute de centrul de afaceri Hypo.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Abela
Jelka Đurišić Ljuljka Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Dragi prieteni, călătorii, turisti ... Bine ati venit Apartament Abel. Sunt de așteptare pentru tine, cu un zâmbet! ;)

Apartament Abela listare a fost vizualizat de 27175 ori de la 29.09.2016.