Apartament Antea River ViewZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 989 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zagreb și regiunea Regiunea Zagreb!
Descriere detaliata

Apartamentul modern, spațioase și confortabile cu două dormitoare, cu vedere la râul Sava și Zagreb, este situat în Principatul Horvaćanska Street, la 3 km de centrul istoric și la 2 km de Lacul Jarun cu care sunt disponibile diferite baruri și cluburi de noapte. Apartamentul este format dintr-un dormitor cu un pat confortabil dimensiune 180 190 cm. bucatarie si living si baie. Baia are o cadă cu duș, mașină de spălat și uscător de păr. Bucataria este complet utilata pentru un sejur lung, inclusiv gătire, servire, frigider, aragaz, cuptor cu microunde și mașină de spălat vase. Camera de zi are o canapea de piele (pat 180190 cm), TV LCD, home theater. Cu privire la utilizarea plat alergice - internet Wi-Fi. Apartamentul este cu aer condiționat. Apartamentul este la cerere poate fi echipat cu un pat. Stația de tramvai, care include link-uri către centrul orașului, situat la doar 50 de metri de apartament.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plătit pentru la sosire. Depozitul este plătită în momentul rezervării de programare. Check-in oaspeții timp este de 12 - 20 ore, a verifica afară înainte de ora 11, același lucru poate fi negociat.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 3 km
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 100 m
  • Farmacie: 30 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 500 m
  • Staţie de autobuz: 30 km
  • Gară: 3 km
  • Aeroport: 10 km
  • Activităţi sportive: 700 m
  • Disco club: 900 m
  • Casino: 300 m
  • Parcul Național: 25 km
Extra oferta
Pretul include prosoape, foi, articole de toaletă și Wi-Fi la internet (plat). Dacă ajungeți cu mașina, la dispozitie o parcare publică, gratuită lângă clădirea.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Antea River View
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Split, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Antea River View, Decembrie 2016
Apartament pentru o ședere plăcută

Apartamentul este super-mobilat, confortabil, curat și complet echipate. Absolut nimic nu a fost lipsește și este evident că proprietarii să acorde o atenție la fiecare lucru mic. locație excelentă (aproape de transport public, Targul Arena). Proprietarul fost de acord ușor, rapid și eficient. Cu siguranță acest lucru este un apartament în care ne-ar fi fericit să se întoarcă din nou și că ne-ar recomanda tuturor.

Recomandat pentru : Viata de noapte, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Persoane cu handicap, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Imotski, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Antea River View, Septembrie 2015
GREAT

Foarte frumos, curat și confortabil. Locație nu poate fi mai bine. Totul este aproape de tramvaie, cafenele, magazine ... etc.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Răspuns

Vă mulțumesc și vă poate recomanda ca un oaspete. Salutari Antica

Đakovo, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Antea River View, Septembrie 2015
Apartament ca imaginile

Foarte frumos apartament mobilat, confortabil, îngrijite și curate! În apropiere este totul. Am foarte recomanda. Vă mulțumim pentru proprietarii de bunătate și confort lor. Vom fi sigur :)

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Răspuns

Multumesc pentru comentariu frumos. Am fost bucuroși să vă caza. Antica

Antica Gurdulić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Sunt un arhitect, în timpul liber îmi place să călătoresc foarte mult și să petreacă timp în natură. Sper sa va placa mea apartament cu apartament și că voi avea posibilitatea de a fi gazda dumneavoastră în Zagreb.

Apartament Antea River View listare a fost vizualizat de 21018 ori de la 20.02.2015.