Apartament AP KatedralisZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zagreb și regiunea Regiunea Zagreb!
Descriere detaliata

Apartamentul recent renovat de până la un maxim de 6 persoane. Situat la numai 3 minute de mers pe jos de Catedrală și piața principală a orașului. Locație excelentă aproape de principalele atracții culturale și istorice, restaurante fine, cafenele, centre comerciale ... dar destul de departe de zgomotul. Apartamentul este situat la etajul al doilea (fără lift), și constă din două dormitoare, living, bucatarie si baie. Bucătăria este dotată cu toate aparatele și ustensilele necesare pentru prepararea hranei și servire - cafea, prajitor de paine, frigider, mașină de spălat vase, aragaz si cuptor, precum și produsele alimentare de bază, cum ar fi zahăr, sare, piper, ceai, cafea. În baie puteți folosi o mașină de spălat, uscător de păr și prosoape. Parcarea este disponibilă în fața clădirii (parcarea publică la taxa suplimentara) sau într-un garaj public situat la 70 m (contra cost). Toți oaspeții au acces nelimitat la internet wireless. Locul ideal pentru turism sau de afaceri vizita dumneavoastră în oraș!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check-in: 14 pm, Check out: ora 11 Plata la banca sau contul PayPal.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 100 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de autobuz: 15 km
  • Gară: 1 km
  • Aeroport: 12 km
Extra oferta
Cot gratuit de către aranjament prealabil.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament AP Katedralis
Petra Peroš Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

M-am născut și trăiesc în Zagreb. Imi place sa calatoresc, am călătorit și știu cât de frumos este atunci când aveți o cazare în cazul în care vă simțiți ca acasă .... de aceea va oferim apartamentul care este decorat cu o mulțime de dragoste și este situat în centrul orașului. Voi fi bucuros să vă urez bun venit!

Apartament AP Katedralis listare a fost vizualizat de 11233 ori de la 09.02.2015.