Apartament FlegerZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 1.979 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 30 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

OFERTA NOUĂ ÎN CENTRUL ZAGREBULUI !!! Apartament Fleger*** este un apartament de 55 m2 situat la etajul 2 al unui bloc rezidential si comercial, destinat inchirierii pe termen scurt (zilnic) pentru max. 4 oameni. Este situat în inima orașului Zagreb, la doar 3 minute de mers pe jos de celebra stradă Tkalčićeva și la 10 minute de mers pe jos de Piața Ban Jelačić. Apartamentul este compus dintr-un dormitor cu pat matrimonial (200x200), living cu coltar, camere mici, bar bucatarie separata, baie, toaleta si balcon. Apartamentul este dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur confortabil, inclusiv aer conditionat, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, TV LCD, radio, CD, USB, Wi-Fi, cuptor cu microunde... Apartamentul se inchiriaza pentru una sau mai multe zile, si puteti face o rezervare prin e-mail sau telefon. Așteptăm cu nerăbdare sosirea dumneavoastră.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata in avans este de 20% din pretul total de inchiriere al apartamentului, platita in contul bancar, cont bancar in valuta sau prin serviciul PayPal. La sosirea la apartament este necesar să achitați integral suma rămasă de chirie. Toate celelalte plăți se fac exclusiv în numerar, nu acceptăm carduri de credit și alte metode de plată. Intrarea in apartament in prima zi de inchiriere este de la 14 ore. Părăsirea apartamentului în ultima zi de utilizare este cel târziu la ora 11. În funcție de disponibilitate, prin acord, vom încerca să vă întâlnim cât mai mult posibil.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Gară: 1.5 km
  • Aeroport: 15 km
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Disco club: 500 m
  • Casino: 500 m
Extra oferta
În apropiere se află Centrul Comercial (Kaptol Center) cu diverse facilități, servicii și un garaj public. Parcarea este posibilă și în fața apartamentului, în funcție de disponibilitate.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Fleger
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 30 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Dubrovnik, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Octombrie 2017
apartament foarte bun

Am fost foarte multumiti de apartament, într-o locație excelentă. Aproape de piața principală. Foarte gazdă fel. Apartament cald, confortabil, spatios, curat, recomanda !!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Bibinje, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Martie 2017
vacanță

Apartament foarte curat, complet echipate, în apropierea centrului. Proprietarul este persoană foarte accesibil și natură, disponibile pentru orice întrebări. Vă recomandăm tuturor!

Recomandat pentru : Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zadar, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Noiembrie 2016
Laudă

Apartamentul este curat și ordonat. Este foarte aproape de centru și toate pot fi vizitate pe jos. Proprietarul a fost politicos si de ajutor. Recomandare.

Recomandat pentru : Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Marko Fleger Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Am 50 de ani, m-am născut, trăiesc și lucrează în Zagreb. Sunt un inginer de inginerie electrică și de muncă în industria telecom. Asteapta cu nerabdare sa va urez bun venit în apartamentul nostru din centrul orașului. Așteptăm cu nerăbdare să te văd.

Apartament Fleger listare a fost vizualizat de 41211 ori de la 27.04.2014.