Apartament Kris Mountain ViewZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 989 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zagreb și regiunea Regiunea Zagreb!
Descriere detaliata

A se vedea un apartament într-un tur virtual pe site-ul: www. apartament-Criș. com. Dacă faceți clic pe site-ul de apartamente (în jos), introduceți pagina la care puteți practic mers pe jos de apartamente :-) Apartament Kris este format din 2 dormitoare, bucatarie, baie, WC, hol si balcon. Acesta este situat la etajul 6 al clădirii și are o vedere panoramică frumoasă a Sljeme. Dormitorul are un dublu 200cm pat 160x, o canapea extensibilă camera de zi pentru 2 persoane. În fața clădirii este o parcare publică în zona de parcare a 2. Bilet de zi cu zi este 60kn, 1h preț este 3kn (maxim 3 ore.) de Luni-Vineri: 7-20h, Sat: 7-15h. Duminica este gratuită. Apartamentul se află la 2 stații de tramvai distanță de stația de autobuz, în cazul în care ajunge cu autobuzul sau avionul. Ban Jelacic (piața principală) distanță celor 15 minute cu tramvaiul de la apartament. Clădirea este în întregime din față rezidențială, care este un centru de sport și în spatele clădirii este un parc cu un loc de joacă. Magazine și piețe sunt aproape, așa cum sunt cafenele.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face numai în numerar intern la sosirea la apartament pentru un număr prestabilit de nopți. Este necesar să rezervați. Rezervarile sunt plătite pe cheltuiala proprietarului de numire. Rezervarea este, de asemenea, avansul. Dolazak- de 14h. Odlazak- la 11h. Timpul exact de sosire și de plecare de numire. Rezervarea trebuie făcută pentru perioadele de creștere a cererii privind metoda de plată de 100% din cazare pe cheltuiala proprietarului. Prețurile în cele 12 luni sunt pentru toate zilele săptămânii, cu excepția vineri și sâmbătă. week-end Preț în 12 luni și pentru Anul Nou este de 100 de euro. La orice preț este posibil reduceri în funcție de cererea ratelor pe termen necesare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 500 m
  • Farmacie: 500 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Gară: 1.7 km
Extra oferta
Stan are absolut toate facilitățile necesare, cum ar fi o casa pentru familia cu 4 membri sau doi adulți. Așa că vă veți simți ca și cum ai trăi în Zagreb!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Kris Mountain View
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Zadar, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Kris Mountain View, Septembrie 2017
Excelent!

Suntem extrem de mulțumiți de cazare în apartament Kris. Este aproape toate drumurile importante ale orașului, dar destul de departe și liniștită. Putem recomanda atat pentru turism cat si pentru sejur de afaceri de mai multe zile la Zagreb. Am stat de mai multe ori în casă, curat este curat și întreținut bine.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
udbina, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Kris Mountain View, Noiembrie 2016
oaspeții entuziaste

Eu si prietenii mei am rămas în acest apartament, timp de trei zile, și a dorit noi l cumpere ... pornind de la poziția apartamentului, de la frumoasa proprietăreasă prietenos frumos, până când totul altceva este superb, ne-a primit toate echipate, ca și în cazul în care există deja trăim noi, toate destul de spatios confortabil, mare pentru relaxare, balcon, încălzire bună, fără cuvinte pentru a descrie modul în care șederea noastră a fost plăcută și prețul este accesibil, și sper că în curând vom repeta acest apartament care stau în ... felicitări ra Kristina si multumesc!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Kristina Mendeš Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartament Kris Mountain View listare a fost vizualizat de 12158 ori de la 18.10.2016.