Apartamente Anastasia SuitesZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zagreb și regiunea Regiunea Zagreb!
Descriere detaliata

În timpul vizitei sale la Zagreb, de afaceri sau privat, vă invităm să stați în apartamentele noastre cu un serviciu special și de prima clasa. Anastasia Suites Zagreb sunt, de obicei loc doar în cazul în care dormi, va oferim o experiență complet nouă de cazare și de serviciu, în timp ce personalul nostru prietenos de la cele mai bune noastre pentru a vă oferi cele mai bune de Zagreb. Apartamentele sunt adaptate pentru toată lumea și vă va oferi căldura de acasă. Pe langa confort, cel mai mare avantaj de a ramane la apartamente Anastasia este aproape de locație pătrat Kvaternik, pe o stradă liniștită, cu parcare privată. Magazine și restaurante sunt situate aproximativ 100-200 de metri de apartament, precum și spitale și centre de spa. Serviciu de spălătorie și călcat, la cerere.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Toate rezervările primim prin intermediul site-ului nostru. Check-in 15 am, a verifica afară până 11 am. Cerem toți oaspeții în momentul rezervării ora sosirii Înscriere planificate pentru a vă oferi sfaturi în timp util cu privire la aplicarea. Plata cu card, R1 reprezintă pentru întreprinderi. Disponibil întreaga gamă de planificare și proiectare excursii, transferuri și toate oferă o agenție de turism pentru regiunea Croația și țările vecine Dacă ajungeți în afara acestor ore, vă rugăm să ne spuneți, în scopul de a obține instrucțiuni detaliate pentru colectarea cheie și de înregistrare.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 50 m
  • Farmacie: 50 m
  • Banca: 100 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 500 m
  • Staţie de autobuz: 1.2 km
  • Gară: 1.5 km
  • Aeroport: 14 km
  • Activităţi sportive: 500 m
  • Disco club: 200 m
  • Casino: 100 m
Extra oferta
Anastasia Suites Zagreb este situat în imediata vecinătate a pieței Kvaternik, și oferă spații de cazare cu aer condiționat, Wi-Fi gratuit și TV cu ecran plat cu programe prin satelit. Piața principală, cu numeroasele sale atracții ale Zagreb este în primele 5 km. Toate unitățile includ un seif, o zonă de relaxare și lenjerie de pat și prosoape gratuite. Toate includ o bucătărie sau chicinetă cu o masă și o baie cu uscător de păr. În cadrul oaspeții de construcție să aibă acces la servicii de concierge și o agenție de turism. Acolo, oaspeții pot aranja tururi ale orașului în vehicule speciale pe trei roți (ricșă) marca Ape Calessino. Spalatorie si calcatorie placi sunt disponibile la cerere.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Anastasia Suites
Dražen Starčević Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Spaniolă, Slovenă, Rusă,
Mai multe despre proprietar

După ani de lucru în domeniul turismului în ghidul turistic directorului, am deschis propria noastră de cazare în cazul în care am încercat să combine cele mai bune de tot vazut in calatoriile in jurul lumii. Design Eklekičan și plăcut cu o atenție deosebită pentru a oaspeților noștri vă vor face șederea plăcută, cu multe oportunități de modificare a conținutului diferitelor activități

Apartamente Anastasia Suites listare a fost vizualizat de 10218 ori de la 23.12.2015.