Apartamente KarlaZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 866 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zagreb și regiunea Regiunea Zagreb!
Descriere detaliata

Noile patru apartamente situate pe o stradă liniștită, la doar 10 minute cu mașina de centrul orașului. Fiecare apartament are propria sa culoare, astfel încât să puteți alege între favorit: ljubičasta.Zeleni verde, albastru sau violet și au paturi duble, în timp ce două apartamente Purple au două paturi de o persoană, care pot fi conectate și separate. In apropiere se afla doua centre comerciale de mari dimensiuni, care oferă o varietate de divertisment, restaurante, cafenele, magazine, piste de bowling, cinema ... cu tramvaiul și autobuzul stație este la o plimbare de 10 minute și legături excelente la toate părțile orașului. Cartierul are tot ce aveți nevoie pentru un boravak.Ima multime confortabil de terenuri de joacă și parcuri. Vizavi de strada principală este corect, Hipodromul și Muzeul de Artă Contemporană. Veniți și experimentați Zagreb pe un mod frumos și relaxat.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ora de sosire este de 14 h, 10 h și plecare, timpul este flexibil, în funcție de disponibilitatea apartamentului. Plata în avans este necesar de 30% din contul bancar și metodă de plată este de numerar.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 30 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 50 m
  • Farmacie: 50 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 50 m
  • Staţie de gaz: 400 m
  • Staţie de autobuz: 3 km
  • Gară: 1.5 km
  • Aeroport: 8 km
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 500 m
  • Casino: 500 m
Extra oferta
Apartamentele va vor intampina cu prosoape, foi, săpun, hârtie igienică, fructe proaspete, poate chiar din livada noastră. Există o posibilitate de acord cu privire la transportul de la aeroport. Eu sunt la dispoziția dumneavoastră în fiecare zi, pentru că eu locuiesc la primul etaj.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Karla
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Aprilie 2015
Cel mai bun din ZG

A fost fantastic ... Kristina este mare ... foarte util ... cel mai bun ... Mi-ar recomanda pentru toată lumea. Este îngrijite și curate .. toate așteptare ordonat ... eu sunt foarte fericit ... nu în centrul de zgomot ... și totuși aproape de tot ... perfect pentru o excursie la ZG. Sfatul meu este de a alege acest apartament ... fără preuveličavnja încă cel mai bun

Recomandat pentru : Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Dubrovnik, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Ianuarie 2015
Excelent apartament într-o locație excelentă

Apartamentul este mobilat si utilat cu tot ce este necesar pentru un sejur confortabil moderne. Este situat într-o locație excelentă într-o zonă liniștită, aproape de două centre comerciale importante. Kristina a fost foarte plăcută și prietenoasă și ne-a ajutat foarte mult recomanda unde sa cumpere și să mănânce. A fost minunat și toată lumea ar recomanda acestei cazari.

Recomandat pentru : Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Kristina Manevski Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Franceză,
Apartamente Karla listare a fost vizualizat de 17446 ori de la 15.05.2014.