Apartamente Mika Zagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zagreb și regiunea Regiunea Zagreb!
Descriere detaliata

Mika Apartamentele sunt situate în Zagreb și există animale de companie. Muzeul Arheologic din Zagreb se află la 500 de metri. Acestea oferă Wi-Fi gratuit. Toate unitățile de cazare au TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Unele includ aer condiționat, zonă de relaxare și / sau sala de mese. Există, de asemenea, o chicinetă echipată cu un prăjitor de pâine și un frigider. Există, de asemenea, inele și sobă electrică. Apartamentele includ o baie privată cu un duș și papuci. Facilitatea oferă, de asemenea, prosoape. Ban Jelacic din Zagreb este la 500 de metri de apartament Mika. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Franjo Tudjman din Zagreb, care este situat la 11 km de apartament Mika. Orasul de Jos este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de arhitectură, produse alimentare și de a explora orașul vechi. Aceasta este partea mea preferată a hotelului \ Zagreb \ pentru oaspeții noștri, pe baza de revizuire imparțială.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face în numerar și este posibil să plătiți prin factură în contul bancar, depunerea se face prin termeni de stabilire a întâlnirilor! Check-in este de la 14h la 23h
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 200 m
  • Farmacie: 50 m
  • Staţie de gaz: 200 m
  • Gară: 1.5 km
  • Aeroport: 11 km
  • Disco club: 500 m
Extra oferta
Puteți închiria o bicicletă pentru o taxă suplimentară de 10 € pe zi și oferim serviciul de închirieri de mașini, la cerere! Este posibil să se organizeze excursii cu ghizi turistici!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mika
Milan Dabic Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

persoană veselă și comunicativă, care este întotdeauna un fel si ii place sa cunoasca oameni noi :)

Apartamente Mika listare a fost vizualizat de 6754 ori de la 12.09.2017.