Apartamente Aba UrbaZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zagreb și regiunea Regiunea Zagreb!
Descriere detaliata

Confortabil apartament, fermecător în Jarun, care este de doar zece minute de mers pe jos de lacul Jarun din Zagreb sau mare. Situat în partea de sud-vest a Centar cartier - sud. Zonarea are același nume în lacul este canotaj lungime de cale de aproximativ 2 km. Lacul Jarun în afară de domeniul de curse, este format din două lacuri conectate, și șase insule. Apartamentul este modern, cu o atenție deosebită la proiectarea a crea un sentiment de confort de acasă. Apartamentul este format din doua dormitoare, living cu zonă de luat masa și bucătărie complet utilata. Se poate salva o masă completă. Din camera de zi are o terasă unde se poate bea cafeaua de dimineata sau ceaiul. Element de colț în cameră, dacă este necesar, să fie transformat într-un pat dublu confortabil. Extinderea este într-o cameră în care există o canapea care se poate petrece confortabil timp de odihnă de la obligațiile de muncă sau de vizitare a obiectivelor turistice. Ușurință se transformă într-un pat dublu confortabil. Dormitorul este dotat cu un pat dublu mare. De acolo se poate face o grădină care este invizibil din partea din stradă și pot fi accesate numai de la dormitor. Cu mirosul de menta si alte plante vă puteți relaxa pe leagăn și petrece timpul. Baia es

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Numerar Model, mandat poștal sau de plată direct în contul ofertantului. La cerere se pot aranja un transfer de la aeroport la apartament, precum și închirieri auto. Suntem foarte flexibili în ceea ce privește timpul de sosire / plecare, cu excepția cazurilor în care apartamentul sunt alte persoane care merg zi sau vin. Pentru orice întrebări sau servicii suplimentare va rugam sa ne contactati.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Plajă: 600 m
  • Centru: 4 km
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 60 m
  • Doctor: 100 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 90 m
  • Oficiu poştal: 90 m
  • Staţie de gaz: 500 m
  • Staţie de autobuz: 5 km
  • Gară: 4 km
  • Aeroport: 16 km
  • Activităţi sportive: 80 m
  • Disco club: 500 m
  • Casino: 500 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Pentru a vă face șederea mai plăcută, chiar în bucătărie, cu excepția rezervelor necesare sunt ingredientele de bază, cum ar fi sare, ulei de masline, zahar, cafea și o selecție largă de ceaiuri. Toți oaspeții noștri au acces la lenjerie, prosoape și articole de toaletă (gel de dus, sampon) .Nu se va bucura de hartă a orașului Zagreb, precum și broșuri despre atracțiile, iar noi vă vom ajuta cu plăcere în selectarea și restaurante sau cluburi.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Aba Urba
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
zadar, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Noiembrie 2014
Pat confortabil și pilote calde și moi.

Ne-a placut locatia de cazare, parcare si amenajarea de apartamente, personalul este foarte prietenos.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Stimati

Mă bucur că ai fost mulțumit de serviciul feroviar. Ai fost oaspeții plăcute și dragi și sperăm să vedem. Cu sinceritate

zadar, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Octombrie 2014
frumos, modern, parcare, curat, convenabil

Apartament decorat frumos, bine ai venit curat și ordonat, cald și bunătate, locație ideală, aproape de piață, parcare și pentru tot ce valoarea absolută pentru bani.

Recomandat pentru : Vacante active,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
răspunde

Stimati domni, mulțumit de tine pentru comentariu. Sper ca viitorul accesului a fost extins si familia ta. Ai fost oaspeții plăcute și dragi. Cu poštavanjem

slavica i rudolf urbanc Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Comunicare, serviciu, gamă largă de cunoștințe cu privire la evenimentele din orașul nostru. Cum Rudolf are o multime de timp liber se folosesc cu plăcere în cazul în care clientul fără o mașină și să fie în oraș pentru a efectua orice lucrare de medici, orice alte vizite.

Apartamente Aba Urba listare a fost vizualizat de 7366 ori de la 06.06.2014.