Apartamente LoveZaostrog - Regiunea de Split

preț de la LEI 989 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 15 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente complet echipate intr-o zona linistita din Zaostrog.Apartamentele au vedere la mare si sunt situate la 3 minute de mers pe jos de plaja si la 5 minute de mers pe jos de centru. Unitatea are propria sa parcare mare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face in numerar. Pentru a rezerva o cazare este obligatorie plata unui avans. In cazul anularii rezervarii, avansul nu se returneaza.Iesirea din cladire se face pana la ora 10, iar cazarea in apartament la ora 14.00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
in cazul anularii rezervarii, avansul nu se restituie.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 70 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 6 km
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 7 km
  • Staţie de autobuz: 25 km
  • Aeroport: 95 km
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Disco club: 5 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Îi întâmpinăm pe toți oaspeții noștri cu o băutură de bun venit făcută în casă gratuită, iar celor interesați, oferim și posibilitatea de a organiza excursii către insulele din apropiere.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Love
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 15 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Cracow, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2, Iulie 2023
Apartament Romantic

Totul a fost grozav, așa cum era de așteptat. Aproape de plajă și vederi frumoase. Locul perfect pentru o vacanță liniștită, gazde foarte utile și extrem de drăguțe.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumim pentru găzduire

Dragă Tomek, Vă mulțumim foarte mult pentru că ați ales anul acesta apartamentul nostru de vacanță. Îți mulțumesc pentru cuvintele amabile. Ne bucurăm că v-am fost gazde bune și sperăm să ne vedem la anul. Salutări, Gordana și familie

Jaworzno, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2, Iulie 2023
Sărbători minunate

Am petrecut o vacanta grozava in apartamentul A2 Romance! casa este situata aproape de plajă, restaurantele și magazinele sunt la îndemână. Apartamentele sunt foarte curate și bine dotate cu tot ce aveți nevoie pentru un sejur plăcut. Doamna Gordana și soțul ei sunt oameni cu o inimă bună - foarte prietenoși, ospitalieri și de ajutor .. Love Apartments va fi cu siguranță recomandat tuturor și vom reveni la ei din nou și din nou. Mulțumim pentru tot ce am primit de la tine. Și mai presus de toate, căldură. Ne-am simțit ca acasă cu tine. Salutări.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
MULȚUMESC

Dragă Monika și familie, Vă mulțumesc din suflet pentru aceste cuvinte minunate. Ne bucurăm foarte mult că ați petrecut vacanța cu noi și că ați plecat ca niște oaspeți fericiți și mulțumiți. Ne bucurăm și mai mult că te-ai simțit ca acasă. Aceasta este treaba noastră, un oaspete mulțumit care se simte ca acasă. Vă așteptăm cu drag la anul. Salutari Poloniei, Gordana si familiei sale

Jedlina Zdrój, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2, Mai 2023
Sejur grozav

Am petrecut o săptămână aici și vom fi bucuroși să revenim aici din nou.Gazde foarte drăguțe.Locație perfectă,foarte aproape de plaja frumoasă și un punct minunat pentru excursii.Am mâncat aici pește delicios oferit de gazdă - mulțumesc frumos din nou, gust delicios.Cu siguranta – obiectul merita recomandat Danuta si Leszek

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Gordana Matutinović~ Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Spaniolă, Cehă,
Mai multe despre proprietar

Dragi vizitatori, numele meu este Gordana și închirierea de apartamente este afacerea noastra de familie de 30 de ani. Dacă sunteți interesat în apartamentele noastre nu ezitați să mă contactați și voi răspunde cu plăcere la tine și, sperăm, să fie gazda ta în casa noastră și frumosul nostru loc mic Zaostrog.

Apartamente Love listare a fost vizualizat de 66863 ori de la 21.06.2017.