Apartamente NikeZaostrog - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zaostrog și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Va invitam sa va petreceti vacanta in Apartments Nike, situat în frumoasa dalmată Zaostrog. Casa este situat lângă plajă și la mare, are trei apartamente si 9 camere. Toate suitele și cele mai multe camere au vedere la mare de la balcon. În interiorul clădirii există un restaurant unde oaspeții se pot bucura de mâncăruri superbe uu și băuturi și servicii de calitate a personalului nostru. Abordări Internet wireless este nelimitat. Parcarea este prevăzută. Plaja mare cu restaurante fructe de mare și o pizzerie este situată la 100 de metri de vila. De-a lungul se întinde pe coasta de mers pe jos trasee de 5 km lungime pentru cei care se bucura de plimbări lungi, jogging sau ciclism.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pret pentru micul dejun pe persoană este de 5 € cu excepția pentru oaspeții care stau în camera în care micul dejun este inclus în prețul camerei Cina preț per persoană este de € 7 Pret de locuri de parcare pe vehicul este de 5 € / noapte De închiriere de zi cu zi, taxa de statiune, lenjerie de pat, prosoape, bucatarie complet utilata cu vase și ustensile, apă, electricitate și gaz, internet wireless inclus în preț Depozitul este de 30% din prețul total. Restul de bani ar trebui să fie plătit la sosire Plata se face in avans prin depunerea banilor în contul nostru bancar sau prin trimiterea de bani prin Western Union În timpul unui sejur prelungit în aceeași unitate, serviciu de curățenie este de o dată la șapte zile, prosoape după cum este necesar și, adesea, Sosire in: 14 ore, Check out: 10 AM
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 800 m
  • Restaurant: 10 m
  • Doctor: 8 km
  • Farmacie: 8 km
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 8 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Nike
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Sarajevo, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră+1, August 2015
Frumos!

Vă mulțumesc pentru ospitalitate minunată și grija pe care ne-a dat.

Recomandat pentru : Vacante active, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Vesna Kosović Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Cehă, Poloneză,
Apartamente Nike listare a fost vizualizat de 29200 ori de la 10.02.2014.