Apartamente SkorićŽirje - Insule croate

preț de la LEI 1.364 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Skorić sunt situate pe insula Žirje, în golful Muna, la doar o oră și patruzeci de minute cu feribotul de la Šibenik. Plaja este la doar 30 de metri de apartament. Magazinul și restaurantul sunt la 200 de metri, iar oficiul poștal și clinica sunt la 1.500 de metri. Va oferim doua apartamente spre inchiriere. Fiecare apartament are o intrare separată și o terasă cu vedere la mare. În spatele casei există o masă de grătar și bănci pentru șezut și un duș în aer liber. Parcare securizată și acostare pentru bărci.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Dacă doriți să rezervați un apartament în casa noastră, vă rugăm să ne furnizați data sosirii și plecării, adresa și numărul de telefon. De asemenea, este necesar să plătiți 30% din suma totală a facturii ca avans - rezervarea dumneavoastră va deveni valabilă la primirea plății. Animalele de companie plătesc 5 euro. Apartamentele vă vor sta la dispoziție în ziua sosirii de la ora 14 și în ziua plecării până la ora 10.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Avansul va fi restituit numai în caz de boală la prezentarea adeverinței medicului.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 30 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 900 m
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Staţie de autobuz: 14 km
  • Gară: 14 km
  • Activităţi sportive: 500 m
Tip plajă
Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Žirje este o insulă ideală pentru cei care doresc o vacanță în liniște deplină, departe de viața agitată de zi cu zi. Este alcătuită din bogăția naturală a florei, numeroase golfuri protejate și mare limpede, înconjurată de numeroase insulițe și recife. Pe Žirje, vă puteți petrece, de asemenea, o vacanță activă mergând cu bicicleta de-a lungul pistei de biciclete de 22 km, vă puteți bucura de scufundări, pescuit, mâncare locală, înot și plajă. Aici puteți gusta produse locale, cum ar fi ulei de măsline, țuică și vin. Dacă doriți, gazdele vă pot duce la pescuit, vă pot învăța cum să pregătiți peștele sau să o facă pentru dvs.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Skorić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, Septembrie 2021
Cazare excelentă

Apartamentul conține tot ce aveți nevoie pentru un sejur plăcut și confortabil pe mare. Are o terasă foarte spațioasă unde este foarte plăcut să petreci timpul. Gazdele sunt extrem de politicoase și foarte primitoare. Asigurați-vă că încercați rachiul Žižul. La 9 luni este foarte liniștit pe insulă și este minunat să vă relaxați și să nu fie prea cald pentru o vacanță activă. În 7 zile de ședere ne-am odihnit minunat și am vizitat majoritatea insulelor. Golfurile sunt foarte frumoase și liniștite. Insularii lucrează din greu pentru a aranja și marca insula. Am vizitat, de asemenea, cetatea Gradina - nu uitați să aruncați o privire. La insulă se poate ajunge cu mașina, este recomandat să aveți o bicicletă. Cea mai mare parte a drumului este circulabilă cu o mașină normală. Aș recomanda să vin și să stați oricui dorește liniște și relaxare. Singurul lucru de reținut este că există 1 magazin slab echipat pe insulă care se închide pe 1 octombrie, deci este recomandabil să aduceți cele mai multe lucruri cu voi.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Vrhnika, Slovenia
Foarte bine (4/5) A rămas în A4, Iulie 2019
Insula juriului

Pentru prima dată în juriu, și foarte bine surprins app app este foarte bun și curat și are o terasă frumos utilizabilă. Senka și soțul ei sunt foarte prietenoși și îngrijesc de oaspeți în același timp cu toate acestea, dacă doriți, pregătiți o adevărată sărbătoare la mare, recomand tuturor celor care iubesc pacea și se simt ca oaspeți.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Celje, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iunie 2019
Žirje

Am petrecut o săptămână minunată pe insula Zirje. Quiet cartier, aproape de plajă și vedere frumoasă la mare de pe terasa mare. Bucurându-se de explorarea plajelor accesibile cu mașina, pescuitul cu Franet și pregătirea excelentă a caracatiței sub coacerea doamnei Senka. Apartamentul este spațios, funcțional și frumos decorat.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Senka Skorić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

BINE ATI VENIT IN CASA NOASTRA!

Apartamente Skorić listare a fost vizualizat de 45650 ori de la 01.10.2015.