Apartament LavandaŽaborić - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 2.472 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 15 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentul nostru frumos este situat într-unul dintre cele mai frumoase golfuri de pe Marea Adriatică. Un loc liniștit și liniștit, este situat în golful Jasenovo, care se caracterizează printr-o locație magnifică, mare limpede și părți neatinse ale naturii, și toate acestea între drumul turistic atractiv al Adriaticii și marea albastră azurie și în imediata apropiere. în apropierea minunatei tabere auto Jasenovo. Apartamentul este situat la etajul 1, are 2 dormitoare, living cu pat rabatabil si sufragerie, bucatarie, baie, balcon si loc de parcare securizat pentru masina dumneavoastra. Este dotata cu mobilier de calitate superioara, toate electrocasnicele de bucatarie, aer conditionat, Wi-Fi gratuit, UHD smart TV, PlayStation4, masina de spalat rufe, masina de spalat vase si alte electrocasnice utile. De asemenea, pe toată durata sejurului dumneavoastră, vi se asigură lenjerie de pat și prosoape. Apartamentul de lux este conceput ca o cazare perfectă pentru o familie în care toți oaspeții vor avea propriul confort și intimitate, ceea ce este, de asemenea, o garanție că veți petrece o vacanță liniștită și relaxantă chiar aici.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a face o rezervare de cazare este necesara achitarea in avans a sumei convenite, in timp ce suma totala a cazarii se achita in cont cel tarziu in ziua sosirii la cazare. Ora de sosire este de la 15:00, ora de plecare este până la 10:00. Respectăm fiecare oaspete și ne dorim și ne străduim să le oferim confort, siguranță și igienă ridicată într-un spațiu în care fumatul este interzis, precum și prezența altor persoane fără acordul prealabil cu proprietarul unității de cazare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
NOTĂ PENTRU 2020; Dragi oaspeți, În primul rând, vă rugăm să călătoriți cu conștiință și responsabilitate și să respectați toate măsurile de siguranță și protecție prescrise în lupta împotriva virusului SARS-Cov-2. Am adaptat modul nostru de anulare a rezervărilor de cazare la noua situație, astfel încât să vă puteți anula rezervarea cu 10 zile înainte de data de sosire rezervată, cu rambursarea 100% a avansului plătit. Dacă decideți să anulați rezervarea cu 10 zile înainte de sosirea anunțată, vom păstra depozitul plătit integral. Această formă de afaceri de anulare a rezervării este valabilă până la anunțarea sfârșitului pandemiei.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 10 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 10 km
  • Banca: 10 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 10 km
  • Staţie de autobuz: 10 km
  • Aeroport: 50 km
  • Port: 11 km
  • Disco club: 15 km
  • Parcul Național: 25 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Împrejurimile orașului Šibenik sunt deosebite și atractive și, prin urmare, extrem de atractive pentru toți iubitorii de natură și de ciclism, datorită unei rețele extrem de ramificate de trasee pentru ciclism montan și rutier, care se întind pe un total de 140 de kilometri, majoritatea pe macadam, în timp ce în unele locuri sunt si suprafete de asfalt. Suntem la 9 km de orașul Šibenik, la 15 km de orașul Primošten, la 16 km de cetatea St. Nikola și la 25 km de Parcul Național Krka și la 50 km de aeroportul din Split. Ne aflăm în imediata vecinătate a Parcului Național Kornati, a Parcului Natural Vransko Jezero și a Parcului Natural Telaščica.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Lavanda
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 15 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
-, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2023
Minunat! ❤️

Unul dintre cele mai bune locuri în care am fost. Doamna M. este o gazda excelenta, foarte amabila si amabila. Totul este extrem de curat, îngrijit și parfumat, o mulțime de preparate și lucruri necesare bucătăriei și o vacanță și un sejur plăcut. Plaja din imediata apropiere a apartamentului este curata, frumoasa, sunt locuri la umbra si marea foarte curata. Recomandăm cu siguranță această cazare de vacanță deoarece ne întoarcem în fiecare vară.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Sveti Ivan Zelina, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2023
LAVANDA - un apartament pentru toti chiriasii!

Suntem în vacanță pe Marea Adriatică de ani de zile, dar niciodată nu am fost la fel de confortabil ca în acest apartament. Ne-am simțit relaxați ca în propria noastră casă, dar apreciați pentru că am avut o valoare absolută pentru banii noștri. Imaginile pe care le vedeți în reclamă sunt frumoase, dar nu pot transmite confortul pe care îl simțiți în spațiul în sine. De la intrarea in apartament totul miroase a prospetime si curatenie. Absolut fiecare lucru din apartament este funcțional, frumos și la locul lui. Ai senzația că proprietarilor apartamentului le pasă cu adevărat de modul în care se simt oaspeții acolo și au decorat apartamentul de parcă ar fi fost oaspeții propriului apartament. Mirjana și Goran, proprietarii zâmbitori și cordiali, ne-au primit cu căldură, ne-au arătat și ne-au instruit unde este totul și ne-au lăsat să ne petrecem vacanța în liniște. Sunt situate în apropiere și sunt întotdeauna disponibile dacă aveți nevoie de ceva, dar sunt discrete și vă respectă liniștea. Pentru prima dată în viața mea, nu am alergat la magazin, pentru că absolut totul te așteaptă în apartament - de la detergenți, cârpe noi, balsam de rufe, prosoape, pături, substanțe împotriva țânțarilor, toate electrocasnicele (mașină de spălat vase, mașină de spălat rufe). , cuptor, cuptor cu microunde, pentru cafea cu capsule in 3 tipuri, blender, aspirator, televizor mare cu multe programe, radio, Ps4, aer conditionat...), vase de doua ori mai multe... Vi se ofera chiar si recipiente pentru depozitare mancare, folie pentru mancare, pungi de copt... cred ca nici acasa nu ai mereu toate cele de mai sus in casa ta :) Si totul este parfumat si curat! De asemenea, toate dispozitivele sunt de la producători de înaltă calitate și dovediți, așa că chiar am notat unele pentru că nici acasă nu sunt pe deplin mulțumit de unele dintre cele pe care le dețin. Sunt alergic la tigăi arse, oale și cuțite tocite, dar în Lavanda totul este ca nou, parcă tocmai a sosit din magazin. La frigider, am fost întâmpinați de o felie de prosciutto și brânză cu măsline, două sticle de vin, suc, un pepene galben răcit și un candy bar pe masă. Toate ferestrele sunt dotate cu plase de tantari, jaluzele si jaluzele interioare. Toți pereții sunt decorați modern și cu gust cu picturi artistice. Apartamentul nu este mare, dar este foarte functional si ofera intimitate in interiorul apartamentulu

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Kreuzau , Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2022
Totul perfect!!!

Dragă Mirjana, dragă Goran! Am petrecut două săptămâni perfecte de vacanță de vară în Apartament Lavanda!!! Întreaga conversație cu aproape un an înainte a fost foarte cordială. Mai ales când vine vorba de dana pentru barca noastră. Vă mulțumesc încă o dată pentru grijă! Cand am ajuns am fost intampinati foarte prietenosi si cu o mare surpriza. Apartamentul este exact așa cum se arată și descris și mai ales super curat. Apartamentul a fost dotat cu tot ce ai nevoie. Printre altele, au fost disponibile capsule de cafea, articole de igienă și agenți de curățare. Un SUP a fost, de asemenea, disponibil pentru utilizare. Dacă nu-ți place agitația atât de mult, ești pe mâini bune în Jasenovo. Ideal pentru excursii la Šibenik, Primošten sau Trogir. Una peste alta, ne-am simțit foarte confortabil și suntem fericiți să acordăm 5. Cu siguranță vom reveni! Când ne-am luat rămas bun, ne-am bucurat foarte mult de „dăruirea”. Salutări din Germania Familia HUMMEL

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Mirjana Španiček Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Spaniolă, Franceză, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, primiți cea mai puternică întâmpinare la cazare, apartamentul de lavandă! Locația noastră a fost echipată pentru a satisface nevoile oaspeților moderni de azi, dotați cu facilitățile, aspectul și farmecul care sunt potrivite pentru confort și confort. Sperăm că am fost în măsură să vă justificați așteptările.

Apartament Lavanda listare a fost vizualizat de 52593 ori de la 18.04.2016.