Apartament Nada VlahovPrvić - Insule croate

preț de la LEI 989 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament sau etaj are un dormitor cu pat dublu, o cameră cu două paturi de o persoană în camera de zi canapea. Din echipamentul avem aer condiționat, TV prin satelit, mașină de spălat vase, mașină de spălat, DVD, Wi-Fi nelimitat la internet, bucătărie cu aragaz, frigider mic și mare, cu un congelator, masina de cafea, cuptor cu microunde, apă de cafea ... Terasa de aproximativ 4 metri pătrați are o masă și patru scaune. Dacă ați fost anterior în Sepurina, suntem aproape de marea biserică, la 100 de metri de mare. Apartamentul este situat la 5 minute de centru, așa că sunt suficient de departe pentru a nu auzi zgomotul produs de cafenele și aglomerat. Dacă sosiți cu mașina, puteți parca în Srima unde vă aflați de parcare încarcă £ 20 pe zi. Dacă ajungeți în Pula sau Srima, am propria barcă să vină înainte și să vă aducă pe insulă. Dacă vii în Sibenik, regulat linie de unitate de transport maritim 1 oră la Sepurine, un pasaj de conducere înfrumuseța cu barca prin frumoasa canalul Sf. Antonie și insule care împodobesc arhipelagul Sibenik. De orientare durează 15 minute plimbare și bun 5min respirație.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Vă rugăm să depună o sumă de 20% din costul total. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 80 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 100 m
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Disco club: 100 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Šepurina este foarte bine conectat la continent. De asemenea, cu linie regulate cu barca, ruleaza pe zi) de la 0-24 ore Taxi cu barca. Taxi plimbari cu barca oriunde sunteți în căutarea, Srima, Vodice ... care nu au linii de navigație. Centrul este o biserică veche din secolul al 17-lea, în apropiere de apartament există o biserică din secolul al 19-lea. Noi nu suntem în centru astfel încât vă puteți bucura de liniștea și cântarea greierilor și a păsărilor. Insula are un muzeu frumos de toate inovațiile și modele inventate de Faust. Până în prezent, am avut cei mai mulți vizitatori care vin pe insula pentru a petrece un timp placut cu familia. Viata de noapte se întâmplă în Vodice și după acolo cheltui, a reveni la acest frumos mic paradis - Sepurine - continua relaxat.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Nada Vlahov
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Ianuarie 1970
O vacanță de vis

Gazde minunate care ne-au întâmpinat cu un zâmbet zâmbet, o primire călduroasă, prăjituri calde excelente și o sticlă de vin roșu autohton de excepție preparată de fiul lor. Un apartament frumos care strălucește de curățenie, cu absolut tot ce aveam nevoie pentru un sejur de mai multe zile în Prvić! Recomandăm cu căldură gazdele noastre doamna Nada și domnul Mira, care nu este doar o bună gazdă, ci și un mare poet care scrie melodii minunate în dialectul local care trezesc cele mai frumoase sentimente la ascultător!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Rugvica, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Septembrie 2022
Dragoste la prima vedere

Insula Prvić este cu adevărat dragoste la prima vedere. Despre gazde, doar cele mai bune. Domnul a venit înaintea noastră și în apartament prăjituri calde și un bol de struguri! Coordonat, curat, cu absolut tot ce ai putea avea nevoie pentru un sejur mai lung. Recomand cu siguranta!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2022
Primul din inimă

Am dezbătut de ceva vreme dacă să las sau nu un comentariu, iar motivul este că sunt puțin egoist. Cald, cordial, sensibil, ospitalier... acestea sunt epitetele pe care le-aș folosi pentru a descrie familia Vlahov. Cazarea este confortabila si ordonata, contine tot ce ai nevoie pentru o vacanta placuta. O senzație de pace și liniște, însoțită de ciripitul greierilor, este garantată. Ne-am îndrăgostit de Prvić.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Nada Vlahov Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Sperăm că veți fi mulțumit de ospitalitatea noastră, pace și liniște pe insulă, vă puteți bucura de umbra cu cafea, suc, Internet, copiii sunt fără griji rulează în jos pe stradă, joc, sau pe plajă, masina este plecat :).

Apartament Nada Vlahov listare a fost vizualizat de 44535 ori de la 11.06.2017.