Apartamente StellaVodice - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Vodice și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Apartamente complet echipate în centrul orașului Vodice, aproape de portul de agrement, piața produselor alimentare, magazinul de mărfuri, farmacii, clinici ambulatorii medicale, oficiul poștal, banca și stația de autobuz. Deși în centrul orașului Vodice, obiectul are o curte proprie care oferă intimitate, verdeață și pace. În curte există un grătar pe care oaspeții îl pot folosi. În ceea ce privește cazarea în centrul orașului, facilitatea nu are un loc de parcare, dar în vecinătatea sa (aproximativ 200 m) există o parcare care trebuie plătită. În Vodice există o promenadă lungă de câțiva kilometri de-a lungul mării și a plajelor, de la apartamentele aflate la aproximativ 100 m. Šibenik, la 12 km distanță, se poate ajunge cu autobuzul sau cu barca al cărui port al apartamentului este la aproximativ 300 de metri distanță. Navele navighează de mai multe ori pe zi la Sibenik, cu flocking pe insulele Prvic și Zlarin. În vecinătatea Vodicei există două parcuri naționale - Krka și Kornati. Krka se află la 25 km distanță și este accesibil cu mașina sau cu autobuzul. De la Kornati puteți ajunge din Vodice prin excursii cu barca organizate.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Prețul apartamentului se aplică pentru 2 adulți și până la 2 copii până la 12 ani. Pentru numărul de persoane deasupra celor de mai sus, se plătește suplimentar 10 EUR / noapte pe persoană. La rezervarea cazării, oaspeții plătesc 50% din prețul total de cazare. La sosire, oaspetele plătește restul de 50% din prețul total de cazare de 100 € pentru pagubele produse în apartament. Suma totală a avansului este returnată oaspetelui în ziua plecării după ce apartamentul a fost inspectat. În cazul anulării cu până la 2 săptămâni înainte de data sosirii, oaspeții vor primi o sumă integrală plătită în timpul rezervării. Nu există rambursare în cazul în care oaspetele nu sosește sau anulează rezervarea cu mai puțin de 2 săptămâni înainte de data sosirii. Cazare este disponibilă de la ora 14:00 în ziua sosirii până la ora 10:00 în ziua plecării.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 60 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 700 m
  • Staţie de autobuz: 300 m
  • Gară: 12 km
  • Aeroport: 100 km
  • Port: 70 m
  • Parcul Național: 25 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Posibilitatea de a folosi o terasă de aproximativ 35 m2 deasupra casei. Gratar disponibil. Televizoarele au canale prin cablu și DVD playere. Toate spațiile de cazare oferă birouri și telefoane cu linie directă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Stella
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Križevci, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Stella, August 2017
EXCELENT!

Într-adevăr totul a fost mare, seful a fost foarte abordabil, în apartamentul nimic nu este lipsit și totul a fost mare, apartamentul este în centrul, practic, tot ce am fost la îndemână.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Sisak, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Stella, Iulie 2017
Vă recomandăm tuturor

Locație excelentă, aproape chiar centrul orașului. Totul este aproape. Dispunerea apartamentelor la cel mai înalt nivel. Any laudă. Vă recomandăm tuturor și sper să te văd anul viitor.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Recunoasteri

Dragă Teddy, vă mulțumesc pentru toate comentariile frumoase :-) 14 Sper că ne vedem din nou. Au o odihnă bună de vară vreau :-)

Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Stella, Iulie 2017
super

mic apartament foarte confortabil. In fata este o grădină frumoasă unde vă puteți bea cafea și relaxați-vă, sau lăsați bicicleta. Situat în centrul orașului, mare pentru excursii și plimbări de seară. Gazda era amabil și politicos, discret. Recomandarea noastră.

Recomandat pentru : Vacante active, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
mulțumesc

Dragă Maturin, Mă bucur că ai fost confortabil în apartamentele noastre.

Kristijan Dobrenić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Stella listare a fost vizualizat de 33659 ori de la 06.07.2016.