Apartamente GalešićZablaće - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 2.103 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zablaće și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Apartament recent renovat într-un sat liniștit Zablace lângă Šibenik. Complexul este situat la 300 de metri de mare și de centru. În centru există restaurante, cafenele și magazine. Bakeria este la 1 minut de mers pe jos. Stația de autobuz a drumului Peko al apartamentului, autobuzul local se desfășoară în fiecare oră în centrul orașului Šibenik. Pe o rază de 20 de kilometri veți găsi numeroase atracții precum: NP Krka, Orașul Vechi, Cetatea, Promenade, Trasee de biciclete și stațiunea Solaris Tourist Resort. Apartament (1) este compus din living cu bucătărie și sufragerie, baie și dormitor. În camera de zi există un pat suplimentar pentru două persoane (160x200). Exteriorul are o curte frumos amenajată sub umbra naturală a viilor și posibilitatea de a gratări. Apartament (2) conține tot și apartamentul (1).

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata prin numerar. Plata în avans este de 30%, care este, de asemenea, o rezervare, iar restul la sosire. Timpul de sosire ideal 14:00 în cazul plecării la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 300 m
  • Restaurant: 50 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Galešić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Koprivnica, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Mai 2022
Excelent

Ambele apartamente sunt bine echipate, impecabil de curate. Împrejurimi plăcute și o curte frumoasă. Vara, o mulțime de struguri pe care îi puteți folosi. Gazdele sunt excelente, prietenoase, mereu la dispoziția dumneavoastră. Pentru orice recomandare..

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2021
Foarte satisfacut!

Unde să încep ?! De la o sticlă de vin, apă minerală rece, cuburi de gheață până la cuptorul cu microunde, ceainic, cuptor cu inducție, aragazuri pentru cafea și zahăr, detergent pentru vase, fel de fel de vase, aer condiționat, mașină de spălat, prosoape, truse de prim ajutor, fiare de călcat și scânduri pentru calcat, curte frumoasa la umbra groasa, plaja 5 minute pe jos, curatenie la nivelul superior etc..etc..ar putea fi listate mai multe..gazdii sunt amabili, intotdeauna disponibili si totusi discreti in orice caz recomand din din inima mea pentru că noi a fost minunat

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
ZAGREB, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2021
Pur și simplu grozav!

Apartamentul are de la aparate, vase, săpun, praf de spălat vase, prosoape, aer condiționat ... care ar trebui să aibă mai mult de atât (mașină de spălat), dimensiunea este întunecată, terasa de sub viță de vie este minunată pentru a sta și a vă bucura în seară. Totul este nou și superb curat. Gazdele sunt deschise și vesele, întotdeauna acolo dacă aveți nevoie de ele, dar pe de altă parte sunt vizibile și nu încalcă intimitatea oaspeților. Am fost întâmpinați de băuturi reci la frigider. Plajele sunt la 5 sau 10 minute de mers pe jos. Loc minunat pentru o vacanță mai ușoară și pentru fiecare recomandare!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Goran Galešić Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Galešić listare a fost vizualizat de 48418 ori de la 02.07.2017.