Apartamente KalabrićBrodarica - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Brodarica și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Apartamente complet mobilate într-un mediu liniștit în primul rând spre mare, cu vedere și ieșire la mare. Gazdele prietenoase cu o experiență de peste 30 de ani. Facilitatea este situată în apropierea autostrăzii (Sibenik - Primosten - Split). Există 2 apartamente disponibile, situate la etajul 2 al unei case de familie. Apartament A4: Capacitatea de 4 persoane constă din 2 dormitoare cu pat dublu, baie cu toaletă, bucătărie cu sufragerie și balcoane cu vedere la grădina casei și la albastrul nesfârșit al mării. Apartament A4 2: Capacitate de până la 6 persoane, este format din 2 camere cu pat dublu și 1 cameră cu paturi supraetajate, baie cu toaletă și toaletă separată. Fiecare apartament are un cuptor cu microunde, frigider cu congelator, internet WI-FI, TV prin satelit și aer condiționat. Cea mai apropiată plajă se află în fața casei la care se ajunge cu scări private, la 20 de metri. Grădina casei are un duș pe care oaspeții îl pot folosi după o zi pe plaje.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Mod de plată: Numerar în Euro (€)
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 30 m
  • Doctor: 100 m
  • Banca: 1 km
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Staţie de gaz: 900 m
  • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
La sosire, vă oferim o băutură de bun venit și vă prezentăm oaspeții în instalația, grădina și facilitățile din apropiere. Grătarul (grătarul) este posibil în acord. De asemenea, este oferită posibilitatea acostării unei bărci în acord cu gazdele. www. apartamente-Kalabrić. com. hr
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Kalabrić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Đakovo, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Kalabrić, Iunie 2014
Vacanta mare

Toate laudă gazdele pentru conditiile excelente de cazare si ospitalitate. Localizare casei este perfectă (acces facil la autostrada), aproape de tot, și este lângă mare. Relaxați-vă cu vedere la mare, insula Krapanj și alte insule. Balansoare si gradina oferi suplimentar sejur confort. Am recomand tuturor!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Jerka Kalabrić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Kalabrić listare a fost vizualizat de 38002 ori de la 09.02.2015.