Apartamente KatinaZlarin - Insule croate

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Katina sunt plasate în apropierea de centrul orașului, dar într-o locație care oferă oaspeților izolare un sejur liniștit și relaxant. Soluția arhitecturală a Guest House la izolare și a vieții private pe una dintre cele trei terasa unic. Din cauza fluxului de aer proaspăt de la cel mai înalt deal zlarinskog Klepac în apartamente nu se simt căldura verii, și de aer condiționat sunt utilizate în principal pentru încălzire în primăvara devreme sau toamna târziu. Designul apartamentelor și casa este accentuat personalitatea proprietarului, astfel încât aceste apartamente nu se potrivesc unitățile stereotipuri. Oaspeții Island Zlarin cu un mod diferit de vacanță față de continent, precum și cele mai multe dintre celelalte insule. Insula nu are masini si sa lasi astfel nava simt timpul acest ia o altă dimensiune.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervare de oaspeți este confirmată cu un depozit de 10%. Sosire in casa, la sosire și intrarea în apartamentul este from14 h. Părăsească apartamentul până la 10 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 100 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Aeroport: 450 km
  • Port: 300 m
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Parcul Național: 75 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Prețul include o băutură de bun venit și taxele locale. La cerere oferim mic dejun și pregătirea mâncăruri tradiționale.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Katina
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2023
Odihnă pentru suflet!

Toate recomandările pentru acest apartament minunat și chiar mai mulți oameni minunați! Cazarea este foarte spatioasa, terasa si atmosfera sunt ca in filme, definitia vacantei. Gazdele sunt discrete și ajută cu totul! Zlarin este frumos și această sărbătoare va rămâne o amintire grozavă pentru noi, mulțumim încă o dată gazdelor! Ne mai vedem.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Vinkovci, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, August 2022
Mare, soare și bucurie

Gazde foarte prietenoase și amabile, discrete, dar mereu prezente dacă este nevoie de ceva. Apartamentul este spatios, complet utilat ca in poze, pe terasa va puteti bucura de seara cu sunete de greieri in timp ce partea din spate a apartamentului are vedere la maslini si smochini. Ne-au impresionat mai ales lucrurile mărunte din bucătărie care ne-au întâmpinat și înseamnă mult, precum și cărțile pe care le-am putea folosi. Ne-am distrat cu copiii. Mulțumim gazdelor pentru că ne-au făcut din Zlarin casa noastră timp de nouă zile!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Logatec, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Katina, August 2015
Zlatan Zlarin

Vă mulțumim Sonja și Thomas, oameni buni. Am petrecut timp frumos cu tine. Apartamentul este doar este confortabil, numai să voteze pat ușor mai mare :-). Terasa este la fel cum ar trebui să fie, cu scopul de a Zlarin. În 10 zile am mers toată insula. O mulțime de arheologie, smochine, menta salbatica si mancare buna. Ar trebui. Am foarte recomanda. Gorazd

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Sonja Ninić-Ševo Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Suntem o familie care se ocupă cu turismul timp de 16 ani. Apartamente de inchiriat sunt in casa familiei noastre pe insula Zlarin. Dacă vă place o vacanță liniștită pe insula care este rotunjit turismul de masă și în cazul în care vă puteți bucura de natura apoi Zlarin loc potrivit pentru tine.

Apartamente Katina listare a fost vizualizat de 70475 ori de la 16.08.2014.