Apartamente Luce i Nino Vodice - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Luce și Nino sunt situate într-o casă familială din centrul vechi al orașului Vodice. Apartamentele sunt la doar cinci minute de mers pe jos de plaja cu nisip cu pietriș, la un minut de cafenele, magazine, o brutărie și parc și la 2 minute de malul apei și de toate evenimentele de vară. Ambele apartamente sunt decorate modern, au aer condiționat, TV și Wi-Fi, care sunt incluse în prețul unei nopți de cazare. Apartament Luce, 35m2, la parterul casei, are un dormitor separat cu un pat dublu, un living mare în plan deschis conectat la bucătărie și o baie. Apartament Nino, 30m2, este o garsonieră pentru două persoane - este situată la primul etaj al casei și este compus dintr-un living cu bucătărie deschisă și o baie. Zona de dormit este separată vizual printr-un tejghea.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check-in pentru oaspeți se face după ora 14:00, iar check-out pentru oaspeți este până la ora 10:00. La momentul rezervarii se achita un avans in valoare de 1 noapte de cazare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 40 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 400 m
  • Banca: 600 m
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Staţie de gaz: 1.2 km
  • Staţie de autobuz: 700 m
  • Gară: 15 km
  • Aeroport: 55 km
  • Port: 400 m
  • Activităţi sportive: 1 km
  • Disco club: 400 m
  • Casino: 400 m
  • Parcul Național: 25 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Fumatul este posibil pe terasa de pe acoperiș.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Luce i Nino
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Cerna, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2, August 2021
Cea mai frumoasa vacanta de vara

Am fost acolo în 2021 și ne întoarcem, sper la anul. Pentru mine, după toate locurile, Vodice este cel mai frumos loc pentru o vacanță în familie. Toate tipurile de divertisment sunt disponibile pentru tine și copiii tăi. Plaje foarte frumoase, cate variante doriti. Ne-a plăcut în special apartamentul datorită locației sale. Foarte aproape de plajă și de centru și pentru o plimbare de seară a fost ideală pentru noi. In ceea ce priveste dotarea, cel mai mult am fost incantata de masina de spalat rufe. Acest lucru înseamnă foarte mult pentru noi atunci când împachetăm pentru o călătorie, deoarece reduce cantitatea de mărfuri de luat cu noi. Frumos, curat și ordonat. Nu am experimentat o primire și o despărțire atât de minunate în acești doi ani, după 2021. A devenit cu adevărat rar să ai gazde atât de bune. Ma intorc!!!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Cerna, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2, August 2023
Cea mai frumoasa vacanta de vara din viata ta!

Doamna Melita și domnul Željko ne-au făcut posibil să trăim pe deplin frumoasa Vodice! Oameni de nedescris abordabili și buni care, chiar și în scurta boală a oaspeților lor, au încercat din răsputeri să facă totul perfect! Perfecțiunea în sine începe cu comunicarea care este foarte ușoară și continuă cu un apartament cu totul special, care CHIAR ESTE LA 5 minute de tot! Chiar în centru, dar suficient de liniștit încât să te poți bucura de fiecare moment dacă vrei liniște. Apartamentul are tot ce ai nevoie si mai mult! De la spatialitatea in sine, care este mai mult decat suficienta pentru 2 persoane, si care poate gazdui 4 fara probleme, pana la toate aparatele posibile care iti vin in minte pentru gatit, spalat rufe, uscat. Apartamentele sunt, de asemenea, decorate cu o frumoasă terasă în partea de sus, cu vedere la frumoasa Vodice, care este disponibilă pentru toată lumea. Având în vedere că am venit pentru prima dată la Vodice și ne-am îndrăgostit complet de el, suntem siguri de un singur lucru... 10 zile au fost prea scurte și ne vom întoarce cât mai curând și nicăieri altundeva decât la familia Košković !

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Melita Košković Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Am închiriat câteva sezoane. Deși nu sunt întotdeauna prezent în timpul șederii mele, sunt disponibil pentru toate dorințele și întrebările. Bine ai venit!

Apartamente Luce i Nino listare a fost vizualizat de 31919 ori de la 02.04.2017.