Apartamente Stela Šibenik - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.139 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentele Stela, situate la aproximativ 60 de metri de mare, va ofera tot ce aveti nevoie pentru o vacanta fara griji si placuta. Dacă agitația orașului este prea mult pentru tine, Stela Apartments și Zablaće sunt într-adevăr alegerea potrivită. Situat pe o peninsulă, Zablaće oferă liniște și securitate supremă, iar marea sa albastră și limpede și parfumul pinii îl fac o destinație pentru o vacanță idilică. Farmecele orașului Zablaće pot fi descoperite și prin plimbări plăcute de-a lungul celebrei Soline, iar pentru cei care caută ceva mai mult, există o promenadă de-a lungul Canalului St. Ante, cu siguranță una dintre cele mai frumoase din Marea Mediterană.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Preturile sunt in euro pe zi de sejur. Utilizarea aerului condiționat, parcare păzită, bucătărie complet utilată, prosoape, mașină de spălat (cu acord), utilizarea grătarului în aer liber și internet wireless sunt deja incluse în preț. Taxa de ședere nu este inclusă și este de 2 euro pe adult peste 18 ani, în timp ce pentru copiii peste 12 ani este de 1 euro. Posibilitatea de a asigura o dană temporară pentru oaspeții cu nave mai mici. La efectuarea unei rezervări este necesară o plată în avans de cel puțin 20% din sumă.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Rezervarea se confirma printr-un avans in valoare de 20% din pretul total convenit. Nu returnăm plățile în avans. In caz de forta majora platile in avans sunt valabile pentru sezonul urmator, iar in cazuri exceptionale rambursam. Restul banilor se plătesc în numerar când ridicați cheile apartamentului. Plata cu carduri bancare nu este posibilă. La ridicarea cheilor, se plătește un depozit în valoare de 50 EUR ca parte a despăgubirii pentru eventualele daune în apartament. Depozitul se returnează la părăsirea apartamentului și se confirmă că nu există daune. În cazul unei perturbări drastice a regulilor casei, care ar tulbura semnificativ liniștea și siguranța celorlalți oaspeți, este posibilă anularea imediată a cazării. În acest caz, banii plătiți nu sunt returnați. În cazul unei abateri mai drastice a calității serviciului de la nivelul convenit, iar în cazul în care observațiile oaspetelui se dovedesc a fi justificate, prejudiciul va fi compensat prin acord/o parte din bani va fi returnată, folosind ziua liberă. sau într-un alt fel.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 600 m
  • Alimentara: 600 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 6 km
  • Farmacie: 5 km
  • Banca: 5 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Staţie de autobuz: 7 km
  • Gară: 6 km
  • Aeroport: 40 km
  • Port: 500 m
  • Activităţi sportive: 500 m
  • Disco club: 2 km
  • Parcul Național: 20 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
O mare limpede și de un albastru cristalin îi așteaptă pe iubitorii de înot, iar pentru iubitorii de sport, împrejurimile orașului Zablaće devin o destinație de neratat. Sute de trasee recreative pentru ciclism care vor satisface chiar și cei mai pretențioși bicicliști, este un paradis pentru bicicliști. De asemenea, oferim biciclete și plăci SUP pentru distracția pe mare, deja incluse în prețul de bază. Cel mai puternic avantaj al Stela Apartments îl reprezintă cu siguranță apartamentele atent decorate și echipate și curățenia lor impecabilă. La aceasta ar trebui adăugată atmosfera plăcută de familie pe care gazdele au cultivat-o în mod tradițional, încercând să facă fiecare oaspete să simtă spiritul Dalmației și al Mediteranei. Parcarea este asigurata pentru oaspetii apartamentului, iar pentru cei care sosesc cu avionul, transfer de la si la aeroport. Oaspeții noștri știu că aici pot obține cel mai mult pentru banii lor, așa că apartamentele Stela sunt pline de oaspeți vechi în fiecare an, dintre care unii vin de zece sau chiar 20 de ori. Bine ati venit!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Stela
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Dario, Marijan, Dražen i Stela Džambo Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Cehă, Slovenă, Rusă,
Apartamente Stela listare a fost vizualizat de 103599 ori de la 04.07.2016.