Casa de vacanta AjinovićZlarin - Insule croate

preț de la LEI 2.478 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zlarin și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Casa de pe insula Zlarin este situat într-un loc liniștit, departe de plaja 150 de metri și de la centrul de 400 m. Casa este pe două etaje, înconjurate de o proprietate de 1000 de metri pătrați, în care măslini, viță de vie, smochine .... În la parter este un living mare, bucatarie usa separata de zona de living și o baie mică. Camera de zi se deschide spre o terasă mare de 35 de metri pătrați de masă din lemn realizate manual pentru 7 persoane, cu doua banci, leagan si mobilier de gradina și șezlonguri. Terasa este acoperita. La primul etaj sunt trei dormitoare, un pat dublu mare și un pat simplu, cameră de dimensiuni medii, cu un pat dublu și un pat de o persoană și o cameră mică, cu un pat de o persoană. Toate cele trei camere au acces la o terasa mare de sus, cu vedere la mare. Etajul superior al casei, unde camerele sunt dotate cu aer condiționat. Gratuit Wi-Fi. Există, de asemenea, o baie cu cada, vas de toaleta si chiuveta. În casă există un duș în aer liber cu apă caldă și rece solară.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face la sosire. Depozitul este plătit prin contul și că 15 la sută din costul total. Sosiri și plecări oaspeții guverneze după liniile navei.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 90 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 500 m
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de autobuz: 5 km
  • Gară: 5 km
  • Activităţi sportive: 90 m
  • Parcul Național: 15 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Posibilitatea de a inchiria Bickle, iar noi asteptam oaspetii la Zlarin malul mării și bagajele lor ne conduce un autovehicul pe care oaspeții nu trebuie să vă și să se ocupe de bagaj trageți. bunuri rufe în mașină pentru cei care sunt mai mult de 7 zile. Casa este situată pe insula Zlarin, care este de 20 de minute cu barca de la Sibenik. Insula nu se poate ajunge cu mașina, mașina este lăsată în Sibenik, parcare este situat chiar pe cheiul Sibenik, unde barca la Zlarin. Prețul de parcare este de cca. 4EUR / zi. Linii de nave de unitate de vară de 4, 5 ori pe zi pentru Zlarin. De comun acord cu proprietarii de cazare în jurul liniilor de transport maritim.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Ajinović
Gorana Hrepić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Buna ziua tuturor, numele meu este Goran, am 29 ani, sunt casatorit si avea o fiica. Astept cu nerabdare sa cunoasca oameni noi, care lucrează în turism de ceva timp și mă umple. De asemenea, am place să coase, în special pentru copii mici. Îmi place la mare și ședere pe malul mării și tu prirodu.Želim o ședere plăcută în apartament Belvedere și casa de pe insula Zlarin :)))

Casa de vacanta Ajinović listare a fost vizualizat de 16786 ori de la 20.01.2015.