Casa de vacanta DinkoKorčula - Insule croate

preț de la LEI 2.472 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament Dinko este o casă simplă și confortabilă pe plajă, situată într-un golf liniștit Žrnovska Banja, la doar câțiva pași de mare și complet adăpostită de vederea trecătorilor, înconjurată de plantații de măslini, citrice și grădină de legume Pentru dumneavoastră. Dacă vrei să scapi de viața de zi cu zi și să faci o pauză de tot, ești în locul potrivit! Te vei conecta instantaneu cu Dink, acestea îți vor oferi o atmosferă liniștitoare specială și vor deveni a doua ta casă! Imaginați-vă prima cafea de dimineață pe terasă ... priviți marea cristalină, ascultați ciripitul păsărilor și greierilor, inspirați parfumul de portocale, măsline și ierburi aromate ... Apartamentul este format dintr-o bucătărie modernă complet echipată, 2 dormitoare, 2 toalete și o baie, 2 terase spațioase cu vedere la mare și parcare pentru 2 vehicule. Aer condiționat, internet nelimitat, TV (canale digitale și satelit), grătar. Ideal pentru familiile cu copii, cupluri și prieteni. Vino, răsfăță-te și bucură-te! Dinko așteaptă cu nerăbdare să vă văd!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervările se fac prin e-mail. Plata în cont sau personal (plată în avans 30%). Reducere de 10% la sejururi mai lungi de 7 zile. Reducere de 30% la sejururi mai lungi de 30 de zile. Ora sosirii: 15:00 - 22:00. Ora plecării: până la ora 10 dimineața.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
În caz de anulare din cauza Covid-19, vom restitui oaspeților suma integrală a plății în avans.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 40 m
  • Doctor: 3 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 4 km
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Aeroport: 125 km
  • Port: 2 km
  • Activităţi sportive: 20 m
  • Disco club: 1.5 km
  • Casino: 2 km
  • Parcul Național: 20 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Oferim oaspeților noștri o băutură de bun venit cu produse locale și utilizarea legumelor și condimentelor din propria grădină. De asemenea, sunt disponibile condimente de bază pentru bucătărie și produse de curățat, uscător de păr, fier de călcat, masă de călcat, uscător de păr, pătuț de copii, pat suplimentar. Posibilitatea de a curăța apartamentul în timpul sejurului dvs. contra cost. Tot ce aveți nevoie: un magazin, plaje, restaurante, un teren pentru copii și baschet, un bar de noapte cu muzică live ... este la doar câteva minute de mers pe jos de apartament, iar centrul orașului Korcula este la doar 5 minute de mers cu mașina. Conexiunile de trafic bune din Korcula cu Dubrovnik, Split și frumoasele insule din jur oferă posibilitatea unor excursii de o zi de neuitat.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Dinko
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Buzet, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Septembrie 2022
Un anual de neuitat

Am avut 10 zile minunate, Dinko a avut grijă de noi. Un loc frumos liniștit, înconjurat de verdeață și localnici minunați. Gazda noastră Miranda, o femeie minunată și amabilă (pentru „100”), a avut grijă de noi foarte frumos. Cuvintele nu pot descrie această experiență, ar trebui neapărat să o vizitezi. Miranda iti multumesc mult

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
rijeka, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Septembrie 2021
Anual al unui vis

Am petrecut 10 zile minunate în Apartament Dinko. Ce sa scriu? Totul a fost așa cum ne-am imaginat: casa este într-un loc liniștit, la câțiva pași de mare, înconjurată de verdeață care este îngrijită cu drag de gazda noastră Miranda. Curat, ordonat, decorat cu gust, excelent echipat și, de asemenea, cu toate acele lucruri mici de care ați putea avea nevoie în acele 10 zile sau cam așa ceva. Gazda noastră ne-a îngrijit discret și sperăm doar să rămânem la Dink de câteva ori. O recomandare călduroasă pentru toți, atât cei mai în vârstă, cât și cei mai tineri!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Warszawa, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iunie 2021
Loc uimitor!

Petrecem în Dinko 2 săptămâni și a fost un moment uimitor. Locul este aproape de mare, foarte liniștit și privat. Echipat complet. Gazda noastră Miranda a fost foarte utilă și drăguță. Recomand cu tărie acest loc pentru o vacanță liniștită.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Miranda Botica Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Salut! Sunt Miranda. Ca gazdă, vreau ca oaspeții mei să rămână în apartamentul Dinko și pe insula noastră în cea mai frumoasă amintire! Voi fi „persoana dvs. de contact” cu destinația, puteți conta pe ajutorul și asistența mea pentru tot ce aveți nevoie. Scopul meu este să te fac să te simți ca acasă și să îți petreci vacanța de vis aici. Bine ati venit!

Casa de vacanta Dinko listare a fost vizualizat de 43518 ori de la 06.06.2018.