Apartament DanijelaZverinac - Insule croate

preț de la LEI 866 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zverinac și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

În Zadar arhipelag este Insula Zverinac unică între o mie de insule croate, scăldat de soare și Marea Adriatică caldă la farmecul său mediteranean și natura virgină în fiecare an, câștigă inimile vizitatorilor săi. Insula cu mai faceți griji și începe un sentiment minunat de libertate. Tocmai într-un astfel de loc, oferim cazare in apartamentele noastre, care sunt bine echipate și adaptate pentru până la patru persoane în fiecare apartament, constând dintr-un dormitor, baie, bucatarie, living si terasa. Facilitatea este situat la 5 minute de mers la plaja, care sunt, în principal din beton și naturale, situate în mai multe golfuri. Nu ratați pentru a experimenta farmecul acestei frumoase locuri dalmate, care va câștiga cu siguranță. Eu vă urez bun venit cordial!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 200 m
  • Restaurant: 200 m
Tip plajă
Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În plus față de cazare de închiriere conveniență gratuit, oferim o băutură de bun venit și utilizarea de plăci de surf. De asemenea, pentru tine am face o rezervare și cumpărare de bilete de feribot auto.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Danijela
Danijela Skračić Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Danijela listare a fost vizualizat de 8617 ori de la 12.04.2016.