Apartamentecroatia.com Conditii generale de utilizare

Toate domeniile sale de sub (denumite în continuare: Pagini) site-ul web www.apartamentecroatia.com și sunt proprietatea Companiei Do-bra d.o.o., Štefanićeva 5, 10000 Zagreb, Republica Croația (denumit în continuare: proprietarul site-ului). Ca un utilizator de pagini pe care le acceptă prevederile Condițiilor generale de utilizare și anunțurile publicate pe paginile. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii generali de utilizare a paginilor, vă rugăm să nu le folosească.

Apartamentecroatia.com Dispoziții generale Acest site nu este o agenție de turism care închiriază facilități de cazare în numele sau în contul de proprietarii unității de cazare. Este mai degrabă să fie folosită ca un catalog on-line de facilități de cazare pe teritoriul Republicii Croația. Acest lucru înseamnă că, în scopul de pagini Apartamentecroatia.com este de a promova și a face publicitate apartamente, garsoniere, camere, hoteluri, pensiuni, vile si tabere, precum și alte tipuri de facilități care oferă cazare pentru oaspeți sau care oferă servicii legate de turism sport, odihna si relaxare.

Personale și Non-Comercial Utilizarea Limitarea Aceste pagini sunt destinate pentru uz personal și non-comerciale de către utilizatori. Nu puteti modifica, copia, distribui, afisa, publica sau in orice alt mod de transmitere sau vinde orice fel de informații, servicii sau produse publicate pe paginile fără acordul prealabil al proprietarilor sau agenții de publicitate. Materialul publicat în paginile sunt protejate de drepturi de autor și orice utilizare neautorizată poate reprezenta o încălcare a prevederilor dreptului de autor și a drepturilor conexe Act (Monitorul Oficial, nr. 167/03 și 79/07) și alte reglementări din Republica Croația .

În cazul de încălcare a oricăreia dintre perioadele de mai sus, autorizația de a utiliza paginile vor fi revocate în mod automat și orice materiale descărcate sau imprimate trebuie să fie distrus la o dată.

de proprietate, drepturile și responsabilitățile Conținutul paginilor este proprietatea Companiei By-sutien Ltd. (Proprietarul site-ului). Conținut care nu este proprietatea proprietarul site-ului este folosit cu acordul autorului / proprietarului său și se elimină din paginile la cererea autorului / proprietarului.

Limitarea răspunderii Informațiile publicate pe paginile Apartamentecroatia.com este furnizat de către agenții de publicitate și proprietarul site-ului nu poate fi tras la răspundere penală semnificativ sau în cazul în care informații cu privire la cazare privat, apartamente și / sau camere nu descrie cu adevărat situația reală. Site-ul face publicitate doar ofertele de publicitate private de pe teritoriul Republicii Croația. Proprietarul site-ului renunță la orice răspundere în nici un fel legate de utilizarea de pagini web în cadrul domeniului Apartamentecroatia.com, responsabilitatea pentru orice activitate de utilizatori legate de folosirea sau abuzul de conținut pe paginile, precum și pentru orice prejudiciu la utilizatorilor sau a părților terțe legate de folosirea sau abuzul de conținutul site-ului Apartamentecroatia.com.

Modificari ale acestor Termeni și Condiții suplimentare de Afaceri Proprietarul isi rezerva dreptul de a modifica termenii de utilizare menționate anterior de pagini și alți termeni de afaceri fără notificare prealabilă.

Do-bra d.o.o.
Štefanićeva 5
10 000 Zagreb
Croația