Apartament KatjaČiovo Bušinci - Insule croate

preț de la LEI 1.606 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Čiovo Bušinci și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

apatman confortabilă și însorită, într-o zonă de familie liniștită a insulei Ciovo, partea de sud a vizualizării Solta. Situat la primul etaj al casei. Apartamentul este un dormitor doi, cu doua dormitoare mari, baie, bucatarie si living și balcon cu vedere la mare. Oaspeții pot folosi o parcare, o terasă mare și un șemineu mare. Pretul include, de asemenea, utilizarea de internet wireless și aer condiționat. Coasta este la numai 100 m, și este plin de plaje mici, cu apa cristalina si un numar foarte mare de zile însorite pe an. Loc pentru o vacanta, fără zgomot și de stres!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face cu avans obligatoriu de 30%, timpul de sosire este între 14 pm și este nevoie de check-out înainte de ora 10. Desigur, toate acestea pot fi schimbate cu acordul în funcție de ora de plecare clienții anteriori / sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 1.5 km
  • Banca: 5 km
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Staţie de gaz: 6 km
  • Staţie de autobuz: 5 km
  • Aeroport: 10 km
  • Activităţi sportive: 1.5 km
  • Casino: 5 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Katja
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Schladen, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A5, Septembrie 2019
Inca o data, totul este minunat ......... din nou si din nou .....

Acum am fost aici pentru a doua oară și a fost ca anul trecut, din nou frumos. Am fost primiți cu drag, chiar dacă de către vecin, întrucât proprietarul a fost împiedicat din păcate ... dar tocmai atunci când lucrați, Dar nu a stricat tot începutul vacanței, deoarece știam deja acolo. Bunicul (86 de ani), care locuiește la etajul inferior, a fost, de asemenea, foarte fericit de reîntâlnirea cu noi și ne-a salutat sincer. De asemenea, ni s-au administrat din nou vitamine, Legume din grădina proprie, suc și vin roșu de casă, păstrat în frigider. Pentru a merge la înot, este doar aproximativ 100 m (printr-o scară în mare sau aproximativ 200 m de-a lungul plajei până la plaja cu pietricele mici ... Sunat este foarte bine posibil. În apropiere sunt și unele foarte bune (Serviciu) - raportul costurilor restaurantelor corespunzătoare. Pentru a vedea obiectivele turistice, pentru a experimenta atracții și pentru a avea oportunități excelente de fotografie, ar trebui să luați o mașină de închiriat (nu prea scumpă, eventual prin ADAC sau cluburi auto similare). Cu siguranță am petrecut din nou o vacanță foarte însorită și relaxantă și ne-am relaxat și am ajuns acasă. În orice caz, în următorii ani, vom lua în considerare să ne întoarcem în vacanță când doamna Katja este de acord din nou. De asemenea, mulțumim din nou Mamei Maria pentru frumosul cadou de rămas bun, pe care ne-a adus-o personal la sugestia plecării cu o îmbrățișare drăguță și minunată. Dorim familiei tot ce este mai bun și așteptăm cu nerăbdare să mai petrecem ceva timp în curând. Multe felicitări către Croația = Ciovo Businci 18 trimite pe Wilfried și Ramona din frumoasa Harz din Germania (Schladen și Wernigerode)

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Cesky Brod, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A5, Iulie 2019
Cazare foarte frumoasă, confortabilă, aproape de mare

Familia mea a petrecut zece zile frumoase în Apartament Katja. La sosire, am găsit băuturi reci în frigider, ceea ce era într-adevăr răcoritor. Apartamentul era foarte bine echipat, perfect curat și confortabil. Mi-a plăcut foarte mult patul - foarte confortabil. De la balcon, există o vedere frumoasă asupra mării. Locul este situat la doar câteva minute de mers pe jos de plajă, iar apa este limpede. Proprietarii sunt foarte prietenoși și de ajutor, există o comunicare perfectă cu aceștia. Mama lui Katja - Maria, ne-a adus niște legume și produse de patiserie de casă în timpul șederii noastre. De asemenea - soțul meu a uitat de identificare în apartament (a căzut în spatele nopții) și am plecat înapoi acasă. Înainte de a putea observa chiar că îi lipsește, doamna Katja mi-a scris un e-mail și mai târziu, doamna Maria ne-a trimis ID-ul înapoi la noi, ceea ce era cu adevărat drăguț de ea. Vă putem recomanda cu adevărat acest loc și sper să ne întoarcem anul viitor!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc

Vă mulțumesc pentru cuvinte atât de drăguțe. Familia mea se bucură cu adevărat să te am ca oaspeți. Ne vedem anul viitor!

Warszawa, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Katja, August 2018
recomanda

Am petrecut o minunată două săptămâni aici! Apartament bine pregătit și foarte confortabil - tot așa cum este descris. Terasa și balconul cu vedere la mare au oferit o odihnă fantastică și relaxare după plajă și înot în mare. Pentru cei care sunt mai activi și care doresc să-l exploreze este, de asemenea, o bază minunată - în apropiere Trogir (un miracol!), Split, un pic mai îndepărtat cascade Sibenik și Krka, sau o excursie cu barca în jurul insulelor din jur. Toată lumea va găsi ceva pentru ei înșiși. Katja și familia ei sunt oameni buni, foarte buni. Am fost foarte multumiti si am primit un cadou frumos. Salutăm cu căldură întreaga familie, mai ales bunicul Katja, care poate fi un model de activitate pentru mulți tineri - vă dorim multă sănătate.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Katja Marušić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Katja listare a fost vizualizat de 28696 ori de la 28.03.2017.