Apartamente Villa MeriČiovo Okrug Gornji - Insule croate

preț de la LEI 2.229 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Čiovo Okrug Gornji și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Casa noastră este situată pe insula Ciovo, la 10 minute de mers cu mașina de orașul Trogir și la numai 15 minute de mers cu mașina de cel mai apropiat aeroport. Casa este situată în partea de sud a insulei Ciovo și există un loc mic și cald golf care se află la o distanță de 30 de metri de casa. În apropierea casei, la o distanță de 50 de metri, există o parcare. La 200 de metri este primul magazin și restaurante. Casa este compusa din trei etaje. Pe fiecare dintre aceste trei este un apartament. Cel mai mic, Kyara Apartamentul este potrivit pentru trei persoane. Apartament Petra Capacitatea este de 4 2, în timp ce apartamentul capacitate Ivana de 4 persoane. Toate cele trei apartamente au o vedere magnifică la mare. Teren zona ocupată de grădină în care cresc lămâi și mandarine, pridvor cu piatră, mare, șemineu și o piscină și punte modernă la soare mobilată în jurul ei. Piscina este iluminată pe timp de noapte și utilizarea acestuia este încărcat în mod special.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face în două părți. Prima parte a plății rezervării, care este de 30% din suma totală pe contul nostru pe care le vom indica in corespondenta privata. A doua parte se face prin plata restului sumei pe contul nostru la sosire. ora de sosire Ideal este după ora 14:00. Momentul ideal de plecare până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 30 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Utilizarea de aer condiționat nu se plătește nici folosi cămin de grădină la grătar sau se coace. Toți oaspeții noștri sunt primiți cu primire călduroasă în formă de fructe proaspete locale și băuturi de bun venit, și lăsându-le așteaptă o surpriză pozitivă pentru noi să nu uităm.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Meri
Petra Radan Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Apartamente Villa Meri listare a fost vizualizat de 26086 ori de la 03.06.2017.