Casa mobila Adriatic Blue CoastMurter Jezera - Insule croate

preț de la LEI 5 pe noapte
Descriere detaliata

Casele mobile Adriatic Blue Coast sunt situate pe insula Murter în tabăra Jezera Village, într-o pădure de pini lângă o plajă cu pietriș. Cabanele oferă confortul unei camere de hotel și a unui apartament bine echipat, în contact complet cu natura și verdeața. Facilitățile de divertisment, catering, sport, recreere și animație oferite de tabără, îmbogățesc vacanța și o fac de neuitat ... Casele mobile includ două dormitoare (unul cu pat dublu și unul cu două paturi de o persoană) bucătărie complet echipată cu sufragerie unde există este un pat suplimentar pentru una sau două persoane, baie confortabilă, aer condiționat, TV prin satelit, seif ... Terasa mare este echipată cu mobilier confortabil pentru luat masa și relaxare și grătar electric. Parcarea pentru un vehicul se află lângă clădire. Prosoapele și lenjeria de pat sunt incluse în preț. WI-FI este gratuit și disponibil la fața locului. Pentru companiile mai mari, vă recomandăm casele 226 și 227, care sunt situate una lângă alta.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Informații și prețuri ale sejurului: renters.croatia@gmail.com Prețul sejurului nu include taxa zilnică de ședere și trebuie achitat la recepție: adulți 8,00 kn, copii cu vârsta între 12-18 ani 4,00 kn, copii în sus până la 12 ani gratuit. Înregistrarea unică la tabără nu este inclusă în prețul sejurului și se ridică la 7,60 kn și se plătește la recepție. La cerere, este posibil să stați un animal de companie contra cost. Tariful pentru șederea animalului dvs. în tabără se plătește la recepție conform listei valabile de prețuri la sosire. Șederea unui animal de companie într-o casă mobilă se plătește cu 10 EUR / zi suplimentară. Această sumă se achită odată cu rezervarea. Plățile se fac într-un cont bancar în EUR sau în echivalent kuna. Pentru confirmarea rezervării este necesară o plată în avans de 30% din prețul total. Restul prețului (70%) trebuie plătit cu cel mult 30 de zile înainte de data sosirii. Informații despre ofertele disponibile pentru Primul și Ultimul minut, puteți obține prin e-mail renters.croatia@gmail.com Check-in: de la 15h00 Check-out: până la 10h00
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Anulare: - Mai mult de 15 zile din prima zi a perioadei rezervate - rambursare în valoare de 50% din suma totală. - 15 sau mai puțin de 15 zile de la prima zi a termenului fără rambursare. * (* Conform posibilităților noastre, vă vom oferi un alt termen)
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Gară: 4 km
  • Aeroport: 45 km
  • Port: 300 m
  • Activităţi sportive: 100 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Aranjați câteva dintre excursiile la spectaculoasele Parcuri Naționale și Parcuri Naturale din apropiere la recepția taberei: Kornati, cascade Krka, Lacurile Plitvice, Lacul Vrana, Paklenica ... Fun Park Mirnovec din Biograd, pentru o după-amiază ideală și seara distracție în familie, este La 31 km distanță. Tabăra oferă, de asemenea, o bogată ofertă sportivă, cursuri și închiriere de echipamente: tenis, tenis de masă, mini golf, navigație, surfing, scufundări, SUP, .. Dacă doriți să vă aduceți barca până la 7 m lungime, tabăra are o marina. O dana pentru barcă trebuie rezervată în avans. O livrare zilnică de produse alimentare proaspete este disponibilă într-un magazin bine aprovizionat, o brutărie, un minimarket și puteți lua acasă câteva suveniruri sau produse indigene. Dacă nu doriți să gătiți în fiecare zi, răsfățați-vă cu un restaurant sau pub. Tabăra organizează programe și ateliere pentru copii. Miniclubul este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani, iar clubul pentru adolescenți pentru cei cu vârsta între 13 și 19 ani. Salonul de înfrumusețare se ocupă de frumusețe, iar studioul de masaj se ocupă de relaxare.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa mobila Adriatic Blue Coast
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Mario K. Renters Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Franceză,
Casa mobila Adriatic Blue Coast listare a fost vizualizat de 44090 ori de la 06.06.2016.